כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    התחדשות

    העיצוב בירושלים עולה קומה

    2nd Floor by Negev - עולה לבירה
    לאור ההצלחה של מתחם ה-2nd Floor by Negev (סקנד פלור) ברמת גן, תפתח 'נגב' מתחם דומה לקהל הירושלמי בהשקעה של כמיליון דולר.

    בשורה לירושלמים, 'נגב', פותחת בירושלים את הסקנד פלור 2nd Floor מתחם ייחודי המציע, לראשונה בארץ לקהל האדריכלים והמעצבים ספרייה ענקית ותצוגה של החידושים האחרונים בתחום הריצופים והחיפויים.

    מתחם הסקנד פלור ששופץ ועוצב בהשקעה של מיליון דולר ממוקם בא.ת. תלפיות (רח' הסדנא) , משתרע על כ- 900 מ'ר הוקם על מנת לספק מענה מקצועי, איכותי ומקיף לקהל המקצועי: אדריכלים, מעצבים, קבלנים וכן ללקוחות שעומדים בפני שיפוץ ו/או קניה של בית - בתחום החיפויים, הריצופים ועיצוב הבית.

    ב'סקנד פלור' מוצעות לקהל המקצועי עמדות עבודה ממוחשבות ומרווחות המאפשרות ישיבה עצמאית או בשילוב עם הלקוחות לצורך תכנון אדריכלי ועיצובי. כמו כן, מוצגים בספריה החידושים האחרונים בתחום, 'חדר מידע' האולטימטיבי של כל העוסקים בתחום והיא משמשת פלטפורמה נוחה ומקצועית ביותר לכל מפגש בין לקוח ואדריכל או לקוח ואיש צוות מקצועי של נגב.

    'פתיחת המתחם הינו שלב נוסף באסטרטגיית החברה לחזק את מובילותה ולהרחיב את פעילותה בישראל, במקביל להרחבתה בחו'ל. הייחוד במהלך הוא, שהחברה, המחזיקה את הרשת הקמעונאית הגדולה בתחומה, מציעה למגזר המקצועי (אדריכלים, מעצבים) וללקוחותיה, חווית קניה ייחודית ושירות ברמת בוטיק. ' אומר אבי מוטולה, מנכ'ל חברת 'נגב'.

    'תנופת הבניה והפיתוח בירושלים יצרה ביקוש לעיצובים עדכניים ולמגוון המוצרים לעיצוב הבית בהם מתמחה נגב. 'המתחם החדש של נגב הוא המתחם העיצובי הראשון שיביא לתושבים את בשורת העיצוב מהארץ ומהעולם במגוון רחב של מוצרים, סגנונות, מותגים ומעצבי על .

    ארכיון : 1/2018

    אין פוסטים בבלוג בחודש שבקשת

    פרופיל

    קבוצת נגב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תגיות

    ארכיון

    תגובות אחרונות

    פיד RSS