כותרות TheMarker >>
    page id : 16

ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café

כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.

ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.

אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי

פרטי קהילה

העניין בטיפול

"העניין בטיפול" מיועדת לתת במה לשיח אינטלקטואלי בנושאים הקשורים לטיפול נפשי (פסיכותרפיה) ולהוות מקום לדיאלוג, ללמידה ולשיתוף.   בקהילה מספר פורומים: ללמוד מהמטופל - סיפורי מטופלים - אפשרות של המטופלים להציג את הדברים מנקודת הראות שלהם. תרפיה באומנות - עם סגירתו של פורום זה בNRG הועבר הפורום לכאן בלבוש חדש ועשיר. לימודי תרפיה - פורום המיועד לסטודנטים המעוניינים להתמחות בנושא טיפולי לוח מודעות - אפשרות למטפלים לחשוף את הטיפולים, הרצאות, סדנאות וכנסים. פיתוח הקהילה - דיאלוג עם החברים בנוגע לאופן הניהול של הקהילה, בקשות עצות ומשובים.     מאחרי הקלעים- בלוגים וקבוצות שנמצאים לאגירת החומרים התיאורטיים, להצגת פרסומים במלואם, ולקידום השיווק.   ניתן להעלות בפורום, סרטים, תמונות, הרצאות, מוסיקה בברכה,   אלון האס  

בריאות ומדע

פורום

כללי

הודעות בנושאים כללים הקשורים ל\"עניין בטיפול\" - \r\nמה מעניין אותנו בטיפול ?\r\nנושאים שחשוב לנו לקדם, הרהורים, חדשות וכל מה שיכול להיות רלוונטי לכל מי שמתעניין בטיפול. \r\nבין היתר יועלו כאן רעיונות לקידום הקהילה והפורומים השונים.\r\n\r\nשימו לב להודעה בדבר "אירוח בפורום" - שם ביכולתכם להשפיע - \r\nכל משתתף רשאי להוסיף הצעות בדבר המועמד שלו להתארח בפורום וכן לחזק הצעות קודמות - החיזוק הוא פשוט - רק להוסיף כוכב ליד ההצעה שנראית לכם ראויה או הוספת כוכב אדום ליד הצעות שנראות לכם בלתי ראויות.

כללי

אתם סובלים??? איזה כיף לכם

צילה שנהר, יום שישי , 27/1/12, 18:19

פרק מתוך הספר שלי "לצאת מהשגרע" לא, אני לא שמחה לאיד, אל תחשבו כך אפילו לשנייה א...

0
    2702 צפיות

טיפול קצר (מועד) מאד..

hilasoul, יום ראשון, 15/1/12, 22:59

זה מתחיל תמיד בשיחת טלפון; הם שואלים על מהות העבודה, על הטכניקות, על הניסיון, מפ...

1
    2438 צפיות

מחיקה של תוכן שלי בשל טענת הצפה

איילת הלר, יום שישי , 20/1/12, 19:09

שלום לכם חברי היקרים, אני נוהגת לסכם מידי פעם התרשמויות על סרטים ועל ספרים. רצית...

1
    1909 צפיות

להיות דולפין - יום עיון בנושא טיפול נפשי בסיוע בעלי חיים, מכ...

אורלייצחקי, יום רביעי, 25/1/12, 12:03

מכללת אורנים מציעה תוכנית לימודים ייחודית העוסקת בהקניית מיומנויות טיפוליות הנעז...

0
    1386 צפיות

השגעון מדיד

הפסיכיאטר שלך, יום ראשון, 22/1/12, 18:18

השגעון. מדיד. כמה פעמים בשבוע. כמה סוגי תרופות. איזה מינון. אולי בהשוואה לשכנה....

1
    1538 צפיות

לצאת מ"השגרע"

צילה שנהר, יום שבת, 21/1/12, 19:04

סרטון     לקבלת הנוסחא לשיפור הזוגיות

0
    1485 צפיות

הזמנה למפגש ורב-שיח בנושא טראומה

Manta Ray, יום חמישי, 19/1/12, 09:37

שלום לכולם, במוצאי שבת הקרובה, 28.1.2012, בשעה 18:30 מתקיים מפגש בנושא הטראומה, ...

0
    1389 צפיות

יחסי אם-בת

המהות, יום ראשון, 1/1/12, 14:00

מאד כאב לרונית שהיחסים עם בתה אורית קשים. אורית נעזרה בה בטיפול בנכדים, אבל נמנ...

1
    5080 צפיות

נקודת מפגש פוטנציאלית בין פסיכותרפיה בדיבור לפסיכותרפיה גופנ...

sadhaka, יום חמישי, 5/1/12, 00:24

אני מביאה לכאן קישור לפוסט שעוסק בחוויה שגם לי יצא לחוות משהו דומה לה במהלך הטיפ...

0
    4258 צפיות

סמכות הורית

יעליעלה, יום שלישי, 3/1/12, 13:04

לפני לא מעט שנים, אני זוכרת ראיון עם אב שהכה את ביתו וטען כי הוא יודע שאסור להכו...

1
    3340 צפיות

תיאטרון הבמה או תיאטרון מהחיים?

ענתושקה, יום שני, 26/12/11, 13:22

לפני שבוע מת קים ג'ונג איל, מנהיג צפון קוריאה. קים היה דיקטטור שהרעיב ודיכא את ע...

2
    6111 צפיות

דיכאון

הפסיכיאטר שלך, יום ראשון, 1/1/12, 14:23

הגיעה אלי בדיכאון. רוצה תרופות. לא מאמינה בטיפול. תרופות.תרופות.תרופות.אין שנוי...

1
    3240 צפיות

הסרט "מלנכוליה" - לארס פון טרייר.

Manta Ray, יום שבת, 31/12/11, 10:08

"מלנכוליה – A loss of loss" לארס פון טרייר מספר: "האנליטיקאי שלי אמר לי ש...

2
    2762 צפיות

הורים לילדים שעברו טראומה - כיצד מתמודדים?

הוריםברשת0, יום ראשון, 18/12/11, 22:08

הורים לילדים ניצבים פעמים רבות עם חוסר אונים ביחס לילד שעבר אירוע קשה וטראומתי. ...

0
    3691 צפיות

הגיל הרגיל

הפסיכיאטר שלך, יום שבת, 10/12/11, 10:42

ספור שסיפר לי עמית: מטופל סיפר שהרטיב עד הגיל המקובל. לימים הסתבר שהפסיק להרטיב...

0
    4002 צפיות

לבנון

הפסיכיאטר שלך, יום שלישי, 6/12/11, 17:07

במלחמת לבנון הכלשהי ישבנו בצומת המיים. קרוב לסורים.צהריים. חם. אני מבחין בחייל ב...

3
    4988 צפיות

הפער שבין הבנה לטרנספורמציה

netrider, יום שבת, 26/11/11, 18:09

כמו רבים אחרים, גם אני עברתי בעבר את המסלול של טיפול פסיכולוגי. מאוחר יותר התפק...

2
    6624 צפיות

כשהאגו גובר על האנושיות...

יהואכים זוארץ, יום שלישי, 15/11/11, 14:04

פירסמתי בעבר את השיחה הזאת בקהילה אחרת, אבל חשוב לי גם לקבל תגובות כאן ממטופלים ...

2
    7384 צפיות

מה דעתכם?

sadhaka, יום ראשון, 20/11/11, 19:03

אני מפנה אתכם למאמר הזה - שימו לב לתיאור המקרה הראשון שם, בחור בשם מיכאל. ניתן ל...

2
    5334 צפיות

צביאל, זה בשבילך

ענתושקה, יום שישי , 4/11/11, 21:30

כבר לפני שנה ראיתי את הסרטון הזה, והיום נתקלתי בו שוב. לא יכולתי שלא לחשוב עלייך...

2
    7421 צפיות

מגיע לי מזל טוב יש לי תאומים ...

צילה שנהר, יום ראשון, 20/11/11, 16:18

זהו, זה קרה אחרי כל כך הרבה זמן.... נולדו לי תאומים לפני שבוע, ההריון הלא מתוכנ...

1
    4335 צפיות

מדוע יש 1702 חברים ב"העניין בטיפול"

צביאל רופא, יום שישי , 21/10/11, 22:24

וכה מעט תגובות לכל דיון שעולה?   מישהו יכול לספק הסבר המניח את הדעת?              

2
    8204 צפיות

הכוונה /הפניה לטיפול עבור בחורה באזור המרכז

עודי מאמינה, יום שני, 14/11/11, 00:45

חברי קהילה שלום, פנו אליי בשאלה ואני מעוניינת לכוון למטפל/ת באומנות או פסכיותרפי...

0
    4018 צפיות

מנהלי קהילה

אלון האס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

חברים בקהילה (1742)

ויקטוריו חכים
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין