כותרות TheMarker >>
    page id : 16

ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café

כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.

ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.

אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי

פרטי קהילה

העניין בטיפול

"העניין בטיפול" מיועדת לתת במה לשיח אינטלקטואלי בנושאים הקשורים לטיפול נפשי (פסיכותרפיה) ולהוות מקום לדיאלוג, ללמידה ולשיתוף.   בקהילה מספר פורומים: ללמוד מהמטופל - סיפורי מטופלים - אפשרות של המטופלים להציג את הדברים מנקודת הראות שלהם. תרפיה באומנות - עם סגירתו של פורום זה בNRG הועבר הפורום לכאן בלבוש חדש ועשיר. לימודי תרפיה - פורום המיועד לסטודנטים המעוניינים להתמחות בנושא טיפולי לוח מודעות - אפשרות למטפלים לחשוף את הטיפולים, הרצאות, סדנאות וכנסים. פיתוח הקהילה - דיאלוג עם החברים בנוגע לאופן הניהול של הקהילה, בקשות עצות ומשובים.     מאחרי הקלעים- בלוגים וקבוצות שנמצאים לאגירת החומרים התיאורטיים, להצגת פרסומים במלואם, ולקידום השיווק.   ניתן להעלות בפורום, סרטים, תמונות, הרצאות, מוסיקה בברכה,   אלון האס  

בריאות ומדע

פורום

ללמוד מהמטופל

המרחב הזה מיועד להרחיב את המודעות של המטפלים למה שהמטופלים שלנו חווים, מבינים ולאפשר להם ללמד אותנו איך להיות מטפלים טובים יותר.\r\n\r\nהפורום נוצר בעקבות מספר דיונים בפורומים קודמים, שבהם שיתפו מטופלים בחוויה האישית שלהם ואנחנו כמטפלים הבנו איזה נכס עומד כאן לפנינו - איך נראה מהצד האחר כל מה שעבורינו הוא אלמנטים תרפויטיים. \r\n\r\nאתם מוזמנים לפנות כאן אל המטפלים, לשתף אותם בחוויות שלכם, ללמד אותנו המטפלים כיצד לסייע טוב יותר בעתיד. \r\n\r\nבקשה מיוחדת - לא להזכיר שמות ופרטים מזהים של המטפל. לפעמים, גם כאשר המטופל מתכוון לפרגן למטפל, נוצרת בעייתיות כאשר הדבר מפורסם כאן ואסור לנו להיכנס למצבים בהם נסתכן בהוצאת לשון הרע, או בפרסום סמוי.

ללמוד מהמטופל

אילו יכולתם לתאר את המטפל האידיאלי ואת הטיפול האידיאלי

צילה שנהר, יום שבת, 19/2/11, 17:25

מה הייתם כותבים? מה הציפיות הכי גבוהות שלכם ממטפל ומטיפול?

0
    11144 צפיות

אלצהיימר: לפני ואחרי או איור של מחלה

shabat shalom, יום ראשון, 16/10/11, 06:11

הגיעה לשולחני (ליתר דיוק למחשבי) הזמנה שמלכתחילה רציתי להעביר אותה לתהליך של del...

4
    10192 צפיות

סטיגמה?

sadhaka, יום שבת, 10/12/11, 19:27

אכן קשה לחיות כמו עכבר מסתתר דואג שלא יבחינו שלא יידעו שאת חולשותיך לא יזהו. המל...

3
    9614 צפיות

המלך הוא עירום?

צביאל רופא, יום שבת, 3/12/11, 23:03

תארו לכם תערוכה ענקית בה מוצגים תחת קורת גג אחת רגבי אדמה מכל מיני ארצות. בתערוכ...

1
    6325 צפיות

תעלומת התקליט הישן

צביאל רופא, יום שבת, 3/12/11, 12:07

כילד רך בשנים, מאוד אהבתי בלילות הקיץ החמים לשכב בחושך על השטיח הצבעוני שבסלון ...

2
    6391 צפיות

רימו אותי

צביאל רופא, יום שישי , 18/11/11, 21:44

רימו אותי. פצעו את ליבי. בגדו בי. גדודים גדודים של פסיכיאטרים, של מטפלים. רכשו א...

0
    7241 צפיות

טיפול נפשי בהשראת שיטת ימימה/ בת-אל ויואנטי

בת-אל ויואנטי, יום רביעי, 13/7/11, 15:07

טיפול נפשי בהשראת שיטת ימימה/ בת-אל ויואנטי "אדם מאושר, משמעו, מאושר על ידי עצמו...

0
    9968 צפיות

לי זה שינה חיים, היום עושה זאת גם בעבור אחרים - על קונגפו טי...

גילעדצור, יום שני, 25/7/11, 13:43

נעים מאוד, זה אני אומרים שמטפל טוב, עוד לפני היותו מטפל עוסק קודם כל בתרפיה עצמ...

1
    8733 צפיות

מצב

אילנה פונטיאק, יום שלישי, 12/7/11, 17:13

אחריי עשרות פעמים שכתבתי ולא שלחתי, הפעם אשלח, שמי אילנה וב2006 מת בן אחייני היק...

0
    8180 צפיות

"תמיד ידעתי שיש אלוהים", כך קראתי לחלום שלי. אני מ...

יעל חיון, יום שישי , 10/6/11, 16:26

30.3.09 תמיד ידעתי שיש אלוהים. יום אחד, כשהייתי ילדה, הייתה בי פתאום שאלה - אם ...

1
    8301 צפיות

סיפורי נפש - אתר הסיפורים האישיים של מתמודדי הנפש בישראל

barak.mihshuv, יום ראשון, 27/3/11, 02:47

שלום לכולם, נפתח אתר חדש בשם סיפורי נפש האתר מהווה במה וחופש ביטוי לסיפוריהם הא...

1
    6331 צפיות

הייחודיות של טיפול קצר מועד/חד פעמי בהבעה ויצירה בבית חולים ...

תרפיה באומנות, יום חמישי, 24/3/11, 23:23

דמיינו לכם מצב שכזה - מפגש עם מטופל ללא הגדרת זמן ומקום (ללא סטינג), ללא פרטיות,...

0
    6128 צפיות

למי צלצל הפעמון...?

דיוטימה, יום שישי , 4/3/11, 19:27

למי צלצל הפעמון...? < • > "יש לי חורים בידיים", "הדבר הזה תקוע לי כמו...

2
    8140 צפיות

הטיול הגדול

bellenauta, יום ראשון, 14/11/10, 19:30

על פי שיחות עם חברה צעירים שחזרו מהטיול ופנו אלי לטפול נוכחתי לדעת שלפעמים קשה ל...

0
    16244 צפיות

על שלב "המוכנות לפיצוץ" בתרפיית הגשטלט (The Implos...

zadok krouz, יום שישי , 16/7/10, 14:25

על שלב "המוכנות לפיצוץ" בתרפיית הגשטלט (The Implosive) – התנסות חוויתית מא...

3
    17619 צפיות

בבוקר קולונל נערץ, בלילה סוטה מין ורוצח סדיסט ונתעב

גיא משיח, יום חמישי, 21/10/10, 08:20

מלח הארץ- אם לא די בסיפור הקשה על ארז אפרתי, מאבטח הרמטכ"ל, קצין נורמטיבי לגמרי,...

0
    16882 צפיות

הסבר אודות הפורום החדש

אלון האס, יום חמישי, 15/4/10, 11:02

פתחנו את הפורום החדש, בעקבות הדיונים האחרונים, שאותם העלו המטופלים.שלושה דיונים ...

4
    17159 צפיות

מה זה טיפול זוגי?

מרכז אתרוג, יום חמישי, 13/5/10, 12:03

טיפול זוגי, הידוע גם בשם ייעוץ נישואין, הוא תהליך של טיפול פסיכולוגי אותו עוברי...

0
    16531 צפיות

מנהלי קהילה

אלון האס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

חברים בקהילה (1742)

ויקטוריו חכים
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין