תודה סמדר על תגובתך ...
הכתבה נמצאת בדקה ה 51
כמו כן העליתי פוסט של 5 הציורים שיהיו בתערוכה
יחסים כמקור השראה ליצירה :-)
http://cafe.themarker.com/post/2597016/?last_method=edit
"זהו פרצופה של המדינה"
תערוכה קבוצתית
לרגל 64 שנים לישראל
64 עבודות לכבוד 64 למדינה. תערוכה ישראלית-חברתית-נוקבת. ישראל 64 מבעד לעדשת האמנות. מיטב האמנים הישראלים "מביעים דעתם" בצילום, ציור, פיסול בקרטון, זכוכית ועיבוד מחשב.
מה חושבים אמני ישראל על "ישראל 64"? שאלה זו נזרקה לחלל האוויר והתוצאה תערוכה פוריה, קריאטיבית, חזקה, מלאת הומור, סרקזם. "החלום ושברו?".
ישראל 64 על פי אמני ישראל, היא ערב רב של צבעים ומרקמים היוצרים שטיח אין סופי של דרך. לעיתים ללא מוצא.
הם מוחים בדרכם על אי הצדק החברתי, על העוני, על העושר. הם מציגים את פני העם, ברחוב, בבית, ואפילו בזוגיות. פטריוטיזם לצד אינטימיות, נופים לצד אורבניות, פנים לצד צללים, ישראלים וזרים.
ישראל 64, מורכבת משאלות ללא תשובות. ממראה שלא תמיד מחמיאה לנו, אך היא זו שבסופו של דבר יוצרת את המקום הייחודי כל כך שיצרנו בזיעת אפינו.
64 עבודות מוצגות בחלל הגלריה, במדיומים שונים ומגוונים: ציור, צילום, עיבוד מחשב, פיוזינג, פיסול בקרטון, מיצגים. ערב רב של מרקמים, גדלים ומרחקים מטאפורה הולמת לישראל 64.
האמנים המציגים: ראובן ברכה, רפי פרץ, אמנון הופטמן, אלדד פניני, נטשה בריליאנטובה, איה גוזנר, תובל רבינא, עמי ליבוביץ, אריק אפק,ענבל רוזן, אליהו טאובמן, סיגל רון, ד"ר נורית צדרבוים ,אורה חיים, ברוך שוהם, קרן עזר,סיגל רון, מירב גולן, מאשה אורלוביץ, אביב מעוז, דודי דיין, זמיר אלינסון.
התערוכה תוצג עד ה-20 למאי 2012
"הגלריה המרכזית" - גלריה חברתית לאמנות ישראלית עכשווית. רח' לוינסקי 108 קומה 5 התחנה המרכזית החדשה תל-אביב.
שעות פתיחה: ב-ה 12.00 – 18.00
170X120 ס"מ
http://www.gaypaintings.com