כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    שלוש-ארבע-חמש-וחצי

    אז ככה, הוא מרובע עם קצוות מעוגלים, יש לו הילה זוהרת אבל זה לא אומר שהוא טהור באיזושהי צורה. הו לא... למען האמת, הוא די אפלולי.
    טוב, אולי זה לא התיאור המדויק לבלוג הזה, אבל בכללי אפשר להגיד שאני אנסה לכתוב כאן על שעות התה הארוכות של הנפש שלי.

    פוסטים אחרונים

    אולי תפסיקי רגע?

    1 תגובות   יום ראשון, 5/8/07, 09:20

    טוב, אני יודע שזה הכי שנות השמונים להגיד שתל-אביב זאת עיר ללא הפסקה, אבל איכשהו, בכל פעם שאני חוזר מהפרוור הצפוני של הורי לדירה הישנה-משופצת-מחולקת שלי בתל אביב מתחשק לי לצעוק לה לעצור רגע.

    זה לא משנה מה אני עושה, תחושת הרדיפה הזאת נדבקת בי כמו ערפיח ביום מהביל בלב איבן גבירול. לאחרונה הורדתי אפילו את האבק מהתקליטים הישנים, אבל גם לא האוסף השרוט של סטיבי וונדר מוציא אותי מהפרנויה.

    אז תל-אביב. תעצרי רגע כדי להריח את הכלניות. קחי אוויר ותתבונני ארוכות על הסנוניות, כי כל כך היית מרוכזת בעצמך שפספסת את הנחליאלי. תעשי את זה, בסדר? בשבילי?

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/8/07 11:17:

      ככ נכון. אבל זה לא יקרה. או שאתה שב צפונה.

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      super dave
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין