0

שבוע אחרון לפקיעת אופציות חודש מאי בוולסטריט

9 תגובות   יום ראשון, 10/5/09, 07:49

יום שבת 2009–05–09 ארה"ב  ישראל כבר יום ראשון בבוקר.

שבוע אחרון לחיי אופציות מאי 09.

זהו אנחנו כבר אחרי מבחני הבנקים ואחרי נתוני המובטלים במשק ומה עכשיו?
הבנו שהמשקיעים מחפשים סיבות לחזור לשוק, הגברת שרוצה לאושש את קרנות הפנסיה דוחפת את השורים.
הסנטימנט בשוק הוא שורי יחס פוט\קול ממוצע לשבוע 0.76 שורי .שלושת המדדים סיימו את השבוע בעליות ובעצם לא רק את השבוע האחרון.

איזה אירוע ידוע השבוע יכול להחזיר את הדובים?

יום רביעי – נתונים על מכירות קמעונאיות ,אם המחירים לא יהיו שונים מהותית ממספרים שכבר התפרסמו בשבוע שעבר-same store sale לדוגמה דיווח של  חברת וולמארט אז לא יהיה שינוי.זהו מדד טוב  שעונה גם על השאלה האם  הצרכנים מבזבזים ?.

יום חמישי- הצמד PPI ו-CPI  מדד מחירים ליצרן ומדד מחירים לצרכן שניהם מדדים אינפלציונים  שבשלב זה לא נראים בעייתים .

ניתוח טכני-חלק מאינדקטורים נמצאים ברמת התנגדות שאולי לא תחזיק.

לסיכום:יש עדיין מספיק נתונים שיכולים לשבש את הראלי השורי ולהפוך את הקערה על פיה .אבל נכון לעכשיו זהו שוק שורי וכך נשחק בו עד שישתנה.

עסקאות החודש:
עדיין בחברת LVS –צוברים מזומנים בעזרת אופציות פוט כבר חודשיים. ישנה התחייבות לקנות את המניה במחיר 7.50$ ב 15 למאי מועד פקיעת אופציות וול סטריט.סה"כ מזומן נצבר 4.70$ למניה.נפתחה פק' לסגירת פוזיציה ב 5 סנט.

חברת DRYS  - התחייבות לקנות מניה  ב 15 למאי במחיר 7.50$ התקבל 1.30$ למניה  לחשבון בעזרת אופציית פוט.נפתחה פוזיציה לסגירת עסקה ב5 סנט.

חברת SOLR – נקנתה מניה בעזרת אסטרטגיית Covered Call  ל 15 למאי רווח צפוי 11.5% במידה והמניה תסיים מעל או שווה ל 7.5$ .אין שינוי.

סופשבוע הבא - זמן לסיכום תשואות 09 .

  
דרג את התוכן: