כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    תרבות אמריקנית פופולארית

    הבלוג מתמקד בעיקר בטלויזיה אמריקנית, פרוגרמינג ורייטינג בארצות הברית. מדי פעם נגלוש גם לעולם הקולנוע וגם לפוליטיקה, שהרי מדובר בשנת בחירות.

    הוידאו המלא: ארוחת סגל כתבי הבית הלבן

    0 תגובות   יום ראשון, 10/5/09, 09:31

       הארוחה השנתית של סגל כתבי הבית הלבן יחד עם נשיא ארצות הברית לא איכזבה גם הפעם.

     

    בפעם הראשונה, שבה התייצב מול הקהל, הוכיח ברק אובאמה שהוא מסוגל לקרוא בדיחות מהכתב ולגרום להן להישמע מצחיקות.

     

    כמיטב המסורת, ההומור מושחז ונשכני.

     

    דוגמאות:

      1. "שלום לכם, אני ברק אובאמה. רובכם סיקרתם את מסע הבחירות שלי. כולכם הצבעתם עבורי".
  • 2. "אני שמח להיות איתכם בחגיגות היום העשירי מאז מאה ימי הכהונה שלי".
  • 3. "סשה ומאליה לא נמצאות כאן הערב, כי הן מקורקעות. ככה זה כשאתה לוקח את מטוס הנשיא לטיסה נמוכה בשמי ניו יורק,אתה לא יכול להתחמק מעונש".
  • 4. בהתייחסו לראש הסגל בעל הפה הגדול רם עמנואל נתן אובאמה את הבדיחה הקרובה ביותר לבדיחה גסה: "מחר הוא יום האם. זה יום קשה לעמנואל, כי הוא לא רגיל לבטא את המילה DAY אחרי המילה MOTHER ..."
  • 5. "דיק צ'ייני לא כאן, כי הוא עובד על האוטוביוגרפיה שלו, בעלת השם הזמני 'איך לירות בחברים ולחקור אנשים'".
  •  ועוד ועוד ועוד.
    אל הוידאו המלא של ארוחת סגל כתבי הבית הלבן תוכלו להגיע מהאתר שלי.
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      efitr
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין