כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    מעגל האבנים

    one mind

    1 תגובות   יום שני, 11/5/09, 06:41

    ....."אני אישית מתרגש. מה שיפה ומרגש במפעל הזה שעובדים עליו כבר 15 שנים, זה תחושת השותפות והגאווה של אנשים ממגוון כל כך רחב של לאומים. 8,000 מדענים לקחו חלק בבניית הפרוייקט ובערך 12,000 שנות אדם של עבודת טכנאים ומהנדסים הושקעו בו. לאורך העבודה המשותפת מגלים שברגע שמתמקדים בפיסיקה, באתגר המדעי עצמו, כל הסוגיות הפוליטיות נדחקות הצידה ומתחילה להיווצר ההבנה שכולנו בני אדם, לכולנו יש את אותן משפחות, אותן בעיות ואותם חלומות. כפרופ' הייתי אחראי על תחום של אנרגיות גבוהות בהתאחדות האירופית לפיזיקה ולקחתי לסיור את נשיא ההתאחדות האירנית לפיסיקה – כשמדברים על דברים קונקרטיים ועל שאיפות משותפות, אנחנו המדענים מבינים אחד את השני. ......(לקוח מתוך המאמר "1,2,3   הפעל" על ניסוי מאיץ ההדרונים הגדול)

    אני אישית מתרגשת מלהיוכח שלכולנו כאנושות יש תודעה אחת קולקטיבית. בהינתן הנסיבות המתאימות כולנו אחים. תהפכו את זה, כולנו אויבים. המוח הוא הסיבה, המציאות היא המסובב.

    אני אוהבת את זה, זה ממלא אותי אופטימיות ללא גבולות!.
    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        11/5/09 06:44:

      אכן זה ממלא אופטימיות

      וטוב שכך.

      בוקר ברכה.

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      מעגל האבנים
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין