כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ארכיון

    תגובות (3)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      28/9/09 08:58:
    נשמע מקסים
    *
      30/7/09 06:29:


    נראה ונשמע מוצלח מאוד

     

    צחי רוזנטל

      15/5/09 07:08:

    בהצלחה

    שבת שלום

    ההצגה 100 שביימתי בתמונע

    3 תגובות   יום חמישי, 14/5/09, 22:38

                                                                               100

                                

                                      הצגות אחרונות ב25 ו26 למאי בשעה 2030 תאטרון תמונע


                              ההצגה הזוכה ב "ציון לשבח"- טקס פרסי הפרינג' 2008  

                               המחזה מבוסס על סרטו היפני עטור השבחים של קורה אדה הירוקזו - after life
    דמינו שאתם חייבים לבחור זיכרון אחד מחייכם ולנצור אותו במצלמת קסם, כל שאר הזיכרונות בחייכם ייעלמו מלבד אותו זיכרון שבחרתם. דמינו שבחירת אותו זיכרון היא כרטיס היציאה שלכם מהיקום, אותו תיקחו אתכם לעולם הבא לנצח. יש לכם רק 100 רגעים לבחור. איזה זיכרון מחייכם תיקחו?
     
    המחזה בנוי לאנסמבל של חמישה שחקנים היוצרים באמצעים פיזיים ובעולם דימויים תיאטרלי את הזיכרונות והרגעים של דמויות המחזה. כל דמות היא מרקע ועבר אישי שונה כשהדבר המאחד את כולם הוא למצוא את אותו רגע בחייהם, שבו מגולמת מבחינתם משמעות החיים. לאלה מאתנו החובקים זיכרונות בלבם זהו רגע קסום, לאלה מאתנו שחייהם השאירו אותם נטולי זיכרון זהו רגע מבעית.
     
    המחזה הועלה בפעם הראשונה באוגוסט 2002 במסגרת פסטיבל אדינבורו ושנה לאחר מכן עבר להציג בתיאטרון הסוהו בלונדון, מאז הציג בהצלחה גם באוסטרליה, איטליה, קנדה וברזיל.
        

    מתוך  ביקורת על "100": "מלאכת מחשבת נדירה של תיאטרון, רן שחף יצר תמונה קבוצתית מרתקת ..רעיון בימתי מופלא עיצוב חזותי מושלם הפקה מקורית בעיצובה.. לזכור עד הסוף" (צבי גורן –הבמה) "

    הבמאי, רן שחף, שגם אחראי לתרגום הקולח , יצר העמדה כוריאוגרפית ,המשתמשת בצורה מבריקה בשלל   סרטי מדידה המוסיקה היפה של אפי שושני מסייעת לבנות אוירה מיסטית. השחקנים מגישים ביצוע מדויק שבעזרתו נוצרת דרמה אנושית מעניינת ומגרה, שאינה מפחדת לשאול שאלות גדולות מהחיים (שי בר יעקוב- ידיעות אחרונות) "

    התפאורה מינימליסטית,אך מפתיעה במקוריותה , מה שמוכיח שלפעמים less is more  , השחקנים יוצרים בדינאמיקה מושלמת , מקומות וזמנים מתחלפים ,כל זאת, בתיבול מדויק של מוסיקה מקורית, עיצוב תלבושות חדשני ודיאלוגים פשוטים" . (שרין לוי – 1909) 

     מאת: ניל מונאגהן, דייני פטרל, כריסטופר היימן תרגום ובימוי: רן שחף. מוסיקה מקורית: אפי שושני,  עיצוב תלבושות: טלי ניימן, עיצוב תפאורה: ינון פרס, עיצוב תאורה: ארז שורצבאום, תנועה: זוהר כרמל,  וידאו: אילן לווי ל- eng-tv, סטילס: אלון גילוץ ל eng-tv, עיצוב גרפי: אילן זלינגר, ע.במאי: יניב  מרקוביץ'.שחקנים: ניר מנקי, יוסי וייס, ענת פדרשניידר, שמי בן מאיר, שרה אגמון

     

    להזמנת כרטיסים : 035629462

    תמונע , שונצינו 8 ת"א

    דרג את התוכן:

      פרופיל

      כל העולם במה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      שלום לכולם ,שמח להצטרף לפורום