מה דעתכם?

0 תגובות   יום רביעי, 20/5/09, 19:23

צטט: maleפורץ 2009-05-16 00:25:28

hhh

צטט: totalmale 2009-05-16 00:10:20

ר

צטט: יורם יהודה 2009-05-13 11:05:42

פוסט שמצאתי עצמי נאלץ לכתוב


כידוע לכם, הוכשרתי כעו"ד, התמחתי, בין כל היתר, בביהמ"ש העליון, נטלתי חלק בכתיבת קובץ ההרצאות "דיני ראיות - הפן האזרחי, הדין בראי הפסיקה" (כיום, מאוחד בקובץ משולב משנת 1999), בעל היתר נדיר לאמן שני מתמחים במקביל, בו זמנית, עו"ד מכובד ופרקליט בכיר, מומחה לדיני חוזים (לדעת צביקה ברוט, מ - Ynet), בוגר השתלמות עו"ד מועמדים למשרת שיפוט וסטודנט לתואר שני במשפטים.

ככזה, אני מדגיש כי חלק מה' דין עברי נשאבו לתוך המשפט החל בישראל, 2009;  ע"פ הוראות דין עיברי, הבעילה היחידה המותרת הינה: בעילת נישואין; כל בעילה אחרת הינה בבחינת בעילת זנות, וכל נבעלת כאמור הינה זונה !!! זהו הדין החל היום בישראל, אם נרצה או לא נרצה.

שרמוטה המעידה על עצמה שהיא שרויה ב"מערכת יחסים", מעידה על עצמה שהיא שרמוטה (הדין כיום מכנה זאת "הודאת חוץ של בעל דין", ולהשכלה כללית בלבד - הואיל וההוראה דלהלן איננה חלה בדין הישראלי העכשיווי - דין עברי קובע כי הודאת בע"ד כאלף עדים).

השרמוטה המתקראת נעמה רזניק, בתה של רות ("מרעילת הבארות") רזניק, "התכבדה" (כלומר: התבזתה) וכתבה בקרחנה דלהלן את הדברים הבאים:

קצת מזה וקצת מזה ‏היום 17:30:

ארמדילו יקר,
הזוי, קשה להאמין שיכול להיות כזה נסיון לחתימת חוזה, ועוד ע"י עו"ד

קשה פשוט להאמין שקיים דבר כזה.

אם כי אני מסכימה שאין מקום לאלימות מצד האישה ואו הגבר בשל שום סיבה .

נעמה .

 

 

אז ככה, חתיכת שרמוטה:

אימך, מרעילת הבארות, התייחסה בהתנשאות עזת מצח לעלילות הדם של גרושתי יש"ו כלפי ברעיון הסטליניסטי הבא: "כשחוטבים עצים עפים שבבים", תרגום: כשמבצעים מהלך גדול (שטני לחלוטין, להשקפתי) של "שיוויון" נ(ח)שי, ישנם פגיעות "זניחות" בחפים מפשע, דוגמתי.

  באשר לתוכן דברייך בקרחנה אותם הבאתי לעיל:

מה שהזוי הוא, עלילת אונס כנגד אדם, באשר הוא, בכלל, ואדם דוגמתי, בפרט !!!

כאשר יש לי אס ביד, צו שיפוטי מיום 29.8.01 בתמ"ש (ת"א) 61172/01 בהרכב כב' סגן הנשיא כתוארה כיום גב' זהבה אגי, האוסרת על אש(פ)ה לצמיתות להיכנס לבית בו התגוררה משך למעלה מעשור טרם סילוקה (מקרה יחיד במינו עד אז, בישראל: אש(פ)ה עותרת למתן צו הגנה, ולא רק שבמעמד הצדדים בקשתה נדחיית, אלא שהיא עצמה מוצאת עצמה במסגרת אותו תיק עצמו (במסגרת בקשתה שלה עצמה) מוצאת עצמה מחוץ לבית, לצמיתות !!!

עם אס משפטי שכזה, כשאותה אש(פ)ה מעוניינת לחזור לדירתי שלי, אני מתנה תנאים שימנעו סיכון שלי מצידה, לאחר שכבר העלילה עלי עלילת אונס בזויה ושפלה !!!

רעיון ניסוח טיוטת החוזה, הועלה על ידה !!!

נטלה חלק פעיל בניסוח !!!

כתב ידה מתנוסס על אותה טיוטה.

ואת, שרמוטה מתועדת, מכנה אותי: "הזוי" ומייחסת לי את הניסוח הבלעדי שלהשקפתך הנ(ח)שית, אף הוא, הנוסח, "הזוי".

 

 

איך אומרים במקומותינו ???   חפשי ... 

אני כתבתי בבלוג שלה את התוכן הראוי במיוחד הבא:

 

מומלץיורם יהודה ‏היום 18:13:


מר משה אברג'יל כותב שאימך - חברתך - רות ("מרעילת הבארות") רזניק היא עבריינית, חסינה מחקירה ולכן איננה מורשעת ועבריינותה מטואטאת מתחת לשטיח; הכל - מעבר להתפרנסותה ביד רחבה ושמנה במיוחד מכספי ציבור; מה תגובתך ???

ואני, הקטן, מוסיף: הכיצד זה דיירת רחוב אל על 13, הרצליה, חסינה מפני העמדה לדין ???

הרי חילקה דירה שעודנה משותפת לה ולגרוש שלה ל - שש (!!!) יחידות דיור בניגוד בוטה וחזיתי לתוכן של פס"ד של בימ"ש עליון (ש' ג'ובראן); הכיצד אימך - חברת מועצה - מעניקה לה חסינות ???

 

 

 

קישור לפוסט רלוונטי אחר


 

 


דרג את התוכן:
0
לא מומלץ
רומפיפיה ‏11/5/09 19:39:

בורה אני בתחום, אך, לאחר שקראתי על המקרה בו  שופט בישראל  פסק כי גבר מסויים חייב בתשלום מזונות לבנו אשר כלל אינו קיים..וכנראה קיימים עוד מקרים מוזרים מסוג זה.

אפילו אני, שאיני מבינה דבר ולא חצי דבר, מעלה ספקות לגבי איכות השפיטה בתחום הגרושין,  בישראל. כדאי אולי, ששר המשפטים החדש יעשה סדר

ואולי יתקין תקנות אשר יביאו ליתר אוביקטיביות בשפיטה. ואולי יקים איזו שהיא ועדת ביקורת על עבודתם של השופטים עצמם.

 

 

 

 

דרג את התוכן: