0 תגובות   יום רביעי, 27/5/09, 08:13

היום אני מקבלת דרגת דירקטור 

לאחר 4 חודשי הצטרפות לחברת שיווק רשתי מדהימה שמשווקת מוצר מדהים ומציל חיים, הודיעו לי שעליתי לדרגה הבאה מעבר למפיץ מתחיל, הדרגה של המנהל.

 

הבשורה על קבלת הדרגה הייתה כיפית ומהנה. למרות שאני מאמינה בשיווק רישתי כל הניסיונות שלי בחברות כאלה לא צלחו במיוחד.

 

הפעם הראשונה שהצטרפתי לשיווק רשתי הייתה בגיל 17 וחצי בדיוק בשיא מבחני הבגרות. הטריגר שזרז אותי להצטרף בזמנו להרבלייף היה מוצר שטענו שהוא עוזר לירידה במשקל. ככל נערה מתבגרת שהתמודדה עם קילוגרם אחד עודף או שניים, הייתי סקרנית לגבי המוצר הזה שהובטח לי עושה את העבודה בצורה מופלאה. אספתי את כספי החסכונות שלי וקניתי את המוצר שעלה בזמנו כ-350 ₪. המוצר היה לא טוב. ההבטחות לא מומשו. אבל במקביל לניסיונות במוצר הצטרפתי למפיצים הראשונים של הרבלייף בארץ. לקח לי עוד 3 חודשים להבין ששיווק רשתי לא בשבילי. לא הבנתי את תוכנית התמלוגים וגם לא ממש ניסיתי להבין הייתי צעירה מדיי רציתי להצליח בבגרויות והתרכזתי בהן.

ניסיון ראשון זה היה לי לדגל אדום בכל מה שקשור לתחום הזה של השיווק הרישתי או השיווק הרב שכבתי.

לאחר שנים רבות שבהם למדתי מעט יותר על כלכלה והבנתי קצת יותר את נושא ניהול הכספים, הבנתי שהדרך לעושר סלולה לאדם שמתמיד בשיווק רשתי. ואז... הציעו לי להצטרף ל-אג'ל. שם לראשונה בחיי לאחר שהפקדתי אצל האפליין שלי מעל 6000 ₪ ברכישת מוצרים שעד היום ללא ממש הבנתי מה הם עושים, נשאלתי את השאלה שלימים זעזעה את עולמי: "מה החלומות שלך" הייתה השאלה. לא הייתה לי תשובה המצאתי משהו...

 

את חווית השיווק הרשתי באג'ל אני זוכרת דווקא לטובה. האפליינים שלי היום הם מהמיליונרים החדשים שאג'ל יצרה לעולם. הבעיה של חברת אג'ל היא הרבה יותר מדיי מוצרים ומחירי כניסה גבוהים מדיי למפיץ מתחיל. לגבי איכות ויעילות המוצרים שלהם, אני לא מוכנה להיות ערבה. אני מוכנה להיות ערבה לזוג המקסים שליווה אותי שם הם היו מדהימים, כן כן, לראשונה בחיי שהתחלתי לשאול את עצמי שאלות. אם קודם ראיתי את חיי כשורדת מיום ליום, שם חלה נקודת המפנה המשמעותית ביותר בחיי.

 נקודת המפנה הייתה בהבנתי שלא היו לי חלומות למרות שהייתי כבר בת 40, הבנתי שכל חיי שרדתי במקום לחיות בהנאה וליצור לעצמי את הדרך למימוש חלומותי. בנקודה זו הבנתי שאני חייבת לממש את מלוא הפוטנציאל הגלום בתוכי, ללא קשר למה נכון לי או לילדיי, הבנתי שהגיע הזמן לפקוח את עיני לעולם שסביבי ולחיות את חיי במלואם תוך מימוש כל חלום שאי פעם היה לי.

לאחר 6 חודשי ניסיון באג'ל הבנתי שאין לי מה לעשות בחברה הזאת הם מהירים מדיי בשבילי, לא הספקתי להגיד

ג'ק רובינזון הם כבר צמחו להיות ממנהלים עולמיים וכן מדובר בהרבה מאד כסף. אג'ל יותר מכל חברה אחרת של שיווק רשתי גרמה להרבה ישראלים לזכות במעמד וכסף שלא היו מגיעים אליו בדרך אחרת. מה שנקרא אג'ל הציעה מימשה לאותם מיליונרים חדשים את ההזדמנות שרובנו מחכים לה כל החיים. וכמו שאג'ל יצרה מיליונרים באותה מידה היא יצרה עוני ודלות. מאות אלפים של מצטרפים מאמינים מידי רבעון גילו ששיווק רשתי הוא מפח נפש גדול, למה? הישראלי המצוי לא אוהב שעושים עליו קופה. וכן היו יותר מדיי מוצרים ודמי כניסה גבוהים מדיי. ואני לא מדברת כאן על איכות המוצרים... חקרו בעצמכם, בעצם המלצתי לכם לא להתקרב!

לאחר הפרישה הכואבת מאד מאג'ל, לאחר שצרפתי את חברותיי הטובות ביותר וכן מכרתי להן חלום שהיה קשה מדיי למימוש כי אף אחת מאתנו הנאורות לא הייתה מוכנה להתאמץ בעבודה קשה כל כך כמו לעשות מצגות ולרדוף אחרי אנשים להצטרף, (שוב בנות אני מתנצלת...) התוודעתי במפתיע לחברת שר"ש ותיקה חברת לייפסטיילס. לאחר שחברתי הטובה מאג'ל החליטה להצטרף לחברה, בגלל שהמוצר שלהם לדעתה היה מוצר מציל חיים כדבריה. חברתי הצטרפה ואילצה אותי עקב בעיות בריאות שונות שמהם סבלתי בזמנו לנסות את המוצר שנקרא אינטרה, לאחר מספר חודשים של השתדלות מצידה, נכנעתי והתחלתי להשתמש באינטרה. כבר לאחר שבועיים של שימוש חל בגופי שינוי משמעותי. ערכי הברזל בגופי היו מאד נמוכים עקב ניתוחי בטן חוזרים, נדרשתי לקבל עירוי ברזל ונופר ישירות לווריד פעמיים בשבוע או לחלופין לקבל 3 מנות דם מידי חודש, המצב שלי לא היה כל כך נורא מבחינתי, למדתי לחיות עם זה, אך עדיין איכול החיים שלי נפגמה קשות. הבילוי הדו-שבועי שלי באשפוז יום במכבי היה מתסכל, הרגשתי שזה פוגם ביכולתי להתרכז בעבודה.

חיי נסבו סביב אשפוזי יום ובדיקות דם, הורידים שלי נראו כמסננת עם סימנים כחולים. באותו בוקר עשיתי בדיקת דם שגרתית וכשראיתי שההמוגלובין שלי עלה מ-8 ל-14 הבנתי שיש משהו באינטרה שעושה לי טוב. מאז לפני כארבעה חודשים אני לא(!!!!!) מקבלת עירויי ברזל!!! אני לא עושה בדיקות דם פעם בשבועיים!!! והחיים שלי השתנו פלאים. היום אני אומרת שאני בריאה!

 

ללייפסטיילס יש את אינטרה ויש את נוטריה. לאחר 3 חודשי שימוש באינטרה התחלתי להוסיף את המוצר השני שיש לחברה והוא הנוטריה. נוטריה היא מוצר פרימיום פורץ דרך שיש לחברת לייפסטיילס בלבד עליו היא הוציאה פטנט בלעדי בכל העולם. המוצר מכיל סלניום ממקור טבעי. סלניום משמש היום בכל מחקרי הסרטן כזרז טבעי לריפוי מלא מסרטן, מכל סוגי הסרטן!!! מחקרים מוכיחים את יעילות השימוש באינטרה ובנוטריה ביחד כמוצר הטבעי הטוב ביותר בעולם המערבי והמזרחי!!! האינטרה מנקה את כל מערכות הגוף והנוטריה מחדשת את תאי הגוף ובמיוחד את תאי המוח שלא ניתנים לחידוש בשום דרך אחרת!!!

 כבעלת ניסיון רב עם רפואה מונעת מערבית ומזרחית כאחד-רפואה סינית, אני יכולה להתחייב כאינטרה ונוטריה הם המוצרים הטבעיים הטובים ביותר בעולם שמתאימים לכל אדם!!! אין כל קשר בין היותי משתמשת במוצר לבין אמונתי בו. לאחרונה התחלתי במחקרים על המטופלים שלי. התוצאות מדהימות, על כך אכתוב באחד הימים...

עם זה שהתחלתי להשתמש באינטרה ובנוטריה התחלתי להבין את פוטנציאל השיווק של המוצר עבורי ועבור כל אדם שרוצה לחיות עם בריאות תקינה ואיכות חיים טובה גם כשיהיה בן 80. הצטרפתי לחברת לייפסטיילס מתוך ידיעה ברורה שהמוצר הוא מוצר פרימיום שעובד, עובד באמת. והוא עובד על כל אדם, כן כל אדם! מצאתי את המוצר הטבעי שלי שאקח כל חיי  על מנת לשמור על בריאותי תקינה ועל איכות החיים שהשגתי בעקבות השימוש באינטרה ובנוטריה. אני שמחה מאד לאמר שהצטרפתי שוב לשיוור רשתי כי אני מאמינה שזאת דרך השיווק היחידה בעולם שבאמת משקיעה באנשים שמאחורי המוצר ולא בהשמנת היצרן והגדלת רווחיו.

המוצר נמכר במחיר שווה לכל כיס, יחסית למוצרים אחרים שמבטיחים ולא מקיימים דבר הוא זול בהרבה. ושוב אני מוצאת את עצמי בחברת שר"ש. החברה היחידה בעולם שבאמת מאמינה שהמוצרים שלה עובדים. למה? זוהי החברה היחידה שמאפשרת החזרת המוצר לאחר שימוש מלא!!! קח בקבוק אינטרה תנסה, לא טוב לך תחזיר ותקבל את כל כספך בחזרה!  האם יש חברת שר"ש בעולם שעושה זאת? לא! לייפסטיילס היא החברה היחידה שמאמינה במוצריה, ומאפשרת לך להתחרט גם לאחר שהשתמשת.

הצטרפתי ללייפסטיילס בגלל המוצר המדהים ועוד יותר בגלל שכל השותפים העסקיים שלי בלייפסטיילס מאמינים שהמוצר עובד, והוא עובד! אין חברת שר"ש כזאת בכל העולם. שכל המפיצים שלה גם משתמשים בכל המוצרים של החברה. דמי ההצטרפות הם מצחיקים 150 ₪ בלבד. והחברה תומכת ומאפשרת לכל מפיץ לקבל עזרה מאדם מוסמך כמו מאמן עסקי צמוד, אותי... :-)

היום 4 חודשים מאז שהצטרפתי, אני מקבלת את דרגת הדירקטור שלי, וכן מי אמר ששיוק רשתי זו עבודה קשה? כל מה שעשיתי זה סיפרתי לאנשים על מה שהמוצר עשה לי והם הצטרפו.

כמה קל לעשות שיווק רשתי כשהמוצר שאתה משווק הוא מוצר אמת. מוצר שעובד באמת ולא רק עליך אלא על כל אדם ואדם בעולם.

אז מזל טוב לי, ומזל טוב לכל אלה שיצטרפו לרשת שלי בהמשך. מאמינה שעדיין לא נאמרה המילה האחרונה בתחום השיווק הרשתי בארץ למרות שישראלים רבים הבינו שהם לא מוכנים להיות אלה שעושים על גבם את הכסף.

המופלאות של השיווק הרשתי היא כל כך גדולה שהגיע הזמן שישראלים ישימו לב שזה הדבר היחידי שישרוד את הגזרות הכלכליות של הממשלה וכל הפיטורין המזעזעים שיש במשק.

הצטרפו אליי

בת-אל בנימין

 
דרג את התוכן: