אנחנו צריכים להתאמן במציצות [אמרה הפולניה ושמץ של תחינה נשמע בקולה] [המממ ... זו הדרך שלה לומר שהיא רוצה למצוץ לי ? אילו היא הייתה כאן אולי זו הייתה התשובה הנכונה אבל זה לא הקטע. אנחנו ? למה אנחנו ? אני כבר יודע למצוץ ואפילו עושה את זה טוב]
מה דעתך על תחרות מציצות ? [אמרה אליס כבדרך אגב עת עשינו דרכנו לארץ הפלאות]
כלומר ?
שניינו נמצוץ לרמי והוא יגיד מי מוצץ יותר טוב [אמנם זה די משתלב באג'נדה הכללית של ההכרות אבל זו לא בדיוק תחרות הוגנת. המיניות שנשפכת ממנה כמו מברז כיבוי אש שנשאר פתוח, מגלה שהיא אוהבת את מה שהיא עושה ובצירוף בעובדה שהם ביחד כבר לא מעט זמן (מה שאומר שיצא לה למצוץ לו כמה וכמה וכמה פעמים) היא יודעת איך למצוץ לו. מצד שני, זו פעם ראשונה שתא בודד בכלל רואה אותם ולמרות העובדה שגם הוא אוהב את מה שהוא עושה, הוא יודע שגם הריגוש של החדש מאד מתקשה (עם בכלל מסוגל) להתחרות ריגוש שנובע מהנסיון וההיכרות שבין בני הזוג. מעניין מאיפה היא מצצה את הרעיון, שככל שנשמע הזוי, מצא חן בעיניי תא בודד]
ומה יקבל הנצח ?
קודם כל שפריץ לגרון [נאמרה התשובה עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן, מריחה שקצת הזכירה את המריחה שהיא עומדת לקבל. לא בדיוק הפרס הנחשק אבל בהתחשב בעובדה שהסיכוי לזכיה שואף לאפס, אם זה מה שהיא רוצה אז זה מה שהיא תקבל]
המממ ... קודם כל שפריץ לגרון .... ואחר כך נדבר על אחר כך, נלך על זה.
התחרות כמובן נערכה, כצפוי תא בודד הפסיד (בנקודות) ומעבר לשפריץ לגרון אליס הרוויחה עוד כמה דברים.
מה קרה, מתלוננים בזמן האחרון או שאת פשוט מתגעגעת לזין שלי ?
לא אבל אתה תמיד אומר שאני לא עושה את זה טוב ......
בלה בלה בלה. המשך השיחה (עוד) פחות חשוב (מהחלק שצוטט).
למען האמת, תא בודד אף פעם לא התלהב ממציצה וחייב להודות שהוא מעולם לא הצליח לגמור ממציצה. רבות טענו שהוא עדיין לא פגש את המוצצת הנכונה (יש כזאת בכלל ?) אבל כאשר הן התבקשו לעמוד מאחורי המילים היצירתיות הרקיעה שחקים ושלל תירוצים ללמה לא יכול להוות תוכן לבלוג בפני עצמו. בחלק מהמקרים התירוצים היו סיבות מוצדקות אבל בחלק מהמקרים, לפחות לעניות דעתו של תא בודד, הן פשוט פחדו מ""כשלון"". [זה כמובן הזמן הנכון לציין שבמידה והמוצצת הנכונה קוראת כאן, תא בודד ישמח לשמוע ממנה]
ובכן פולנים ופולניות, יקרים ויקרות, למצוץ באמת לא כזה מסובך אבל כמו כל דבר אחר צריך לאהוב את זה בשביל לעשות את זה טוב, אבל באמת טוב. (לקרוא ולשנן, המבחן ייתקיים בקרוב, קודם תיאורתי ואחר כך מעשי). הדברים נכתבים בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד (תא בודד אמנם קיבל מציצות גם מגברים אבל בראש יותר מסתדר לו מאשה).
תרגישי, מה את עושה ותרגישי מה זה עושה לנמצץ שלך. בעיקר כשאת מוצצת למישהו בפעם הראשונה, אל תתרכזי אך ורק בזין, נכון שלזה את כאן אבל אם לא תסתכלי על הפנים שלו, המבט בעיניים, על התזוזה שלו והתגובות של כל הגוף, לא תוכלי לדעת אם את עושה את זה טוב שבשבילו. ההוא שאמר לך שאת מוצצת טוב זה לא אותו אחד שאת מוצצת לו עכשיו. כל אחד אוהב את זה קצת אחרת.
הרוק מאד עוזר להחלקה של השפתיים, תשתמשי ברוק אבל אל תעשי שלולית (לפחות לא במקרה של תא בודד)
השפתיים (של הפה למען הסר ספק) צריכות להיות מהודקות תוך הקפדה שהשיניים ישארו מחוץ למשחק. (יש דברים שאפשר לעשות גם עם השיניים אבל זה כבר קורס למתקדמות).
כשאת מכניסה את הזין פנימה, תרפי טיפה את השפתיים (אבל שעדיין ישארו הדוקות), תני להן להוליך את הזין פנימה, קבלי אותו בפנים עם הלשון, מלטפת ועוטפת. תשקיעי בחמימות הרטובה והמזמינה.
כשאת מוציאה את הזין תהדקי את השפתיים חזק, לאפקט היניקה יש משמעות הרבה מעבר לכל המילים שיתארו אותה. גם כאן, לא לשכוח את הלשון, בתור אשה את אמורה להיות מסוגלת להתרכז בכמה דברים בבת אחת וזו ההזדמנות שלך להוכיח את זה !!
היד יכולה ללוות את הפה בתנועות פנימה והחוצה ולהוסיף הרבה עונג. את לא אוסף של חורים, יש לך עוד הרבה איברים. אם לא תשתמשי בהם זה יהיה בזבוז.
לא לשכוח את הביצים, בשביל זה יש לך עוד יד, תלטפי, תחפני, משם יגיע השפריץ שתקבלי ואל תשכחי את זה !!
כמה שתכניסי יותר עמוק זה יותר טוב אבל בשום פנים ואופן אל תקיאי (לא עם תא בודד בכל אופן). לבעלות רפלקס חזק, אפשר לעיין בשרשור כאן (באחת ההודעות יש קישור להדגמת גרון עמוק באמת).
סוף דבר, הבליעה. זה ממש, אבל ממש עושה את זה. גם אם גומרים בפה שלך ואחר כך את יורקת, זה לא אותו דבר. כאן המקום לציין (הצד השפוי של תא בודד קפץ פתאום מהיציע), שלא עם כל אחד (בלשון המעטה) צריך לעשות את זה.
ולך, פולניה, בנימה אישית יותר.
למרות העבודה שתא בודד לא מתלהב ממציצות, הוא יקח על עצמו את תפקיד המאמן (האישי), יקריב את מה שצריך וירתום את איברו למאמץ הלאומי של הפיכתך למוצצת ראויה וטובה. תא בודד גם ידאג, בהתאם להתקדמותך, להביא קבוצת ביקורת (5 עד 10 גברים חרמנים, מי יותר ומי פחות), שמולם נוכל לבדוק בצורה טובה יותר (ואובייקטיבית) את יכולותייך. מצד שני, גם אם לא תשיגי את המטרה של לגרום לתא בודד לגמור ממציצה, תנסי (בניגוד להרגלך) לא לקחת את זה קשה, אחרי הכל, את יודעת שתא בודד חולה על התחת שלך (כל עוד הוא שם לרשותו כמובן) ותפסיקי לקטר כי "טעות של סנטימטר ורבע זה עדיין כדרך הטבע"
תא בודד - משנן את החומר לשיעור |
תגובות (2)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
לאחר השיחה שניהלנו לא מכב...
הפוסט משעשע ומעלה חיוך על שפתי!!!
קבל כוכב יקירי!
*
תגיד לי ותאמר לי
על פי הפוסט הארוך שכתבת בעניני פולניות ומציצות
ניראה שכל העולם סובב סביב הפולניות והמציצה
האם נכון הדבר?