כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    מתיבלוג....

    דעות אסטרגיות ועוד בנושא שוק ההון.....

    היהודי התחמן

    10 תגובות   יום ראשון, 7/6/09, 14:47

    סיפור גדול ששמעתי לפני מספר ימים מחבר.

     

    אחד שקוראים לו רונן מתקשר לאבי חברו ואומר לו שהתקשר אליו איזה חבר קרוב ואמר שלדוד שלו יש לקוח אוליגרך שבא לחופש בארץ והוא מחפש וילה להשכרה לחודשי הקיץ בארץ. רונן שואל את סמי האם הוא רוצה להשכיר את הווילה שברשותו לתקופת הקיץ לאוליגרך. אבי אומר לו שהבית כבר מושכר למישהו. רונן מנסה בכל זאת לשכנע את אבי ואומר לו שמדובר ב-25,000$ לחודש!!!.

     

    אבי ששומע את הסכום אומר לרונן שיחזור אליו. אבי נזכר שלחברו סמי יש שותף שמעון שברשותו יש בית עם בריכת שחייה מפואר. אבי מתקשר וסמי אומר לו שישאל את שמעון השותף שלא האם הוא רוצה להשכיר את הבית לחודשי הקיץ ושיש לו מישהו שמוכן לשלם 17,000$. סמי אומר לו שהוא יבדוק.

     

    יום למחרת חוזר סמי אל אבי ואומר לו שהשותף שלו לא רוצה להשכיר. אבל סמי מציין שאשתו שהיא ממשפחת נדלן מפורסמת יש אולי איזה נכס והיא בודקת האם הוא פנוי. לאחר מספר שעות אבי לא יכול להתאפק ומתקשר לסמי שוב ומגלה לו את "האמת" שהוא בעצם מקבל מהאוליגרך 20,000$ ושההפרש יתחלק בינו לבין רונן לבין סמי. סמי נמהר ומבסוט אומר לו שהוא לוחץ. לאחר עוד מספר שעות מתקשר שמעון עם אשתו לסמי והם אומרים לו שיש להם מישהו שרוצה להשכיר ב-17,500$. סמי שמח כי ידע שייקח חלק מה2,500 בחודש ועוד חלק מה-5,000 שבינו לבין רונן.

     

    סמי שמח מתקשר מהר לרונן ואומר לו שיודיע לדוד של החבר שלו שמצאו וילה ב-17,500$. הדוד של חבר שלו מתקשר לסמי ומתאם איתו להיפגש בנכס. סמי שאינו רוצה להיות מעורב מחבר בין אשתו של שמעון לבין הדוד. וסמי מציין בפני הדוד שאינו מעוניין בעמלה כי עושה זאת עבור לקוח שיאמר לאשתו של שמעון שיש לנו 20,000$ בחודש.

     

    לאחר מספר שעות מתקשר חבר של סמי שמעון ואומר לו תגיד שת מי שלחת לי הוא שיגע את אשתי ואמר לה שהוא רוצה 10% מה17,800$ התחמן שכח שסמי אמר לו שהיא יודעת על 20,000$.

     

    לאחר מספר שעות התקשר סמי לאותו הדוד ואמר לו שהוא יפוצץ את העסקה רק בגלל חמדנות ה-10% שלו. לפתע מתברר לסמי שהדוד של החבר של אבי שהוא בעצם מתווך דירות. טוב כבר אין ברירה וחייבים להוציא כסף לפני שיהיה לא נעים.

     

    נפגש אותו מתווך הדוד עם אשתו של שלמעון וחותם על מסמך בלעדיות שלא רצה לחתום כאשר הוא מסכים שישלם 17,500$ עבור חודש. לפתע עת הם מגיעים לנכס רואה המתווך כי הוא מכיר את הנכס ואומר לאשתו של שלמעון שתחלום הוא מכיר את הנכס לפני והוא ישכיר אותו בעצמו מבלי לתת לה תיווך.

     

    מאון לאון מתקשר שמעון לסמי ואומר לו איך מתנהג המתווך הזה ואשתי התחייבה למתווך שסידר לה על 15,000$ ועכשיו אף אחד לא קיבל כלום רק המתווך התחמן.

     

    הצעה מקורית - 25,000$

    סמי + אבי היו אמורים לקחת 5,000$ לחודש מה-25

    את ההפרש שנותר לשמעון סמי ואבי מה -20,000 - 17,500

    הם היו אמורים לחלק בין שלושתם

    מה-17,500 היו אמורים לקחת שמעון ואישתו 2,500$ מה שהיה משאיר למתווך 15,000$ שמתוכם העביר לבעל הבית 12,000$.

     

    חברים תראו איזה דרך וכמה ידים עוברת עיסקהה אחת פשוטה במדינה שלנו. והכי מצחיק אחד דופק את השני.

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/9/12 20:24:
      מדינה של תחמנים. מה חדש?
        3/8/10 23:39:
      נראה שזה אמיתי
      כמה חבל
      שכך אנו עושים
        9/6/10 00:32:
      יו
        7/2/10 12:38:

      אמיתי לגמרי!

       

        12/12/09 10:23:

      זה סיפור אמיתי ?

        16/9/09 15:36:

      אני חושבת שזה מאוד עצוב... איזה חרא של חברה הפכנו להיות

      אם אתה קצת לא עם היד על הדופק ידפקו אותך, אסור להישאר תמים או אדיש בחברה שלנו... הכול זה כסף, כסף,  כסף

      פעם אנשים היו מתאבדים על דברים כאלו אם רק היו חושדים בהם שהם מעורבים במשהו כזה, היום הם מסתכלים למצלמה וחייכים כול עוד הם יוצאים זכאים...

        22/8/09 17:39:

      סיפור יפה כיבתי
        6/8/09 22:09:

      חחח גדול
        20/7/09 13:34:

       

      באמת ואני חשבתי שזה ממש סיפור הזוי... כנראה שאני לא מעודכן במה שמתרחש.

        30/6/09 10:55:
      מממ ומה חדשבלתי החלטי

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      מתי אלון
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין