
הפגישה הייתה מוזרה אך נעימה, הוא בקושי דיבר עניין שבדרך כלל לא כובש אותי ושותפו לעסק דיבר ובירבר. ומידי פעם מבטנו הצטלבו. מיד לאחר סיום הפגישה התחלתי במרתון האינטרנטי בחיפוש אחר פרטים מסגירים. גוגל, פייסבוק, דהמרקר, גוגל דוט קום, אתרי התעשייה, תמונות, כתבות כל מה שיכולתי לחשוב עליו. וכלום, למעט תמונה אחת בכל רחבי האינטרנט ומספר כתבות מחמיאות על תחום עיסוקו לא מצאתי כלום. אפילו אני, פישרית שכמותי הצלחתי להכניס את עצמי ליותר מחמישים הופעות בגוגל.... אז חשבתי עליו מספר ימים ללא שום פרטים נוספים ובאופן טבעי המחשבות הלכו ונעלמו.
אבל שלשום, הלכתי ברחוב ופגשתי את השותף הקשקשן והתחלנו לדבר, ופתאום הוא הגיח משום מקום ושוב, לא דיבר הרבה. הוא יפה ומקסים ומתוק ומסתכל לי לתוך העיניים וזהו, אני לא יודעת אם הוא רווק או נשוי, עשיר או עני, פנוי או עם חברה, מתעניין או לא. ואין לי איך לברר. ביקשתי מחברה שמכירה מישהו שמכיר מישהו אבל גם משם לא מגיעה הישועה.
אז עכשיו, האם עלי ליצור איתו קשר באופן ישיר. אני תמיד אומרת לחברות שלי, אם לא לוקחים סיכון לעולם לא מתאהבים, זה הסיפור, אך כשזה מגיע אלי אני לא מעיזה. מצחיק אה. תמיד קל יותר להגיד מלעשות. אני פשוט פחדנית, כנראה.
אז מה יהיה? מישהו מכיר את...
המשך יום מקסים :-) |
תגובות (13)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תודה לכולם, אבל ציפור קטנה לחשה לי שיש לו חברה.... הפוסט יסגר עוד מעט.
בהצלחה
דודו
לקחת יוזמה - משיחה על כוס קפה הכוללת העלאת זכרונות יכול להידלק הניצוץ ....
when u have doubts go for the experience...
בהצלחה
pick up the phone and call me
במקום לדבר על החיים ומה יהייה (מה כבר יכול להיות...)
תחיי אותם, עם עברו כמה שנים עד שמשהו "עושה לך את זה" ,
ואת עסוקה בלספר את זה לכל העולם, במקום למי שזה נוגע,
עוד רגע והוא יהיה עם משהי אחרת ואת תהיי זכרון מתוק,
תחיי את הרגע ותתקשרי אליו, חבל להפסיד, החיים לא מחכים
מיקי
נטלי יקרה*
גם אני אומר
כדאי לנסות:)
לא כל יום
מזדמן מישהו
שמסתכל בעיניים....
סופ"ש נפלא
דבי
תודה:-)
הזמן באמת מתוק מריר:-)
ואומרים- עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית....
יש קלישאות שיש בהן המון חכמת חיים.
ואם תביני שהפחד מדחייה הוא רק מחשבה וגם אם לא מתאים ביניכם, זה לא שאת אכן דחויה אלא זו רק תחושה,
תוכלי להתמודד עם כל מצב.
המון הצלחה!
גלי
מה שאני אכתוב את בטח יודעת ....
כדאי לך לנסות ליצור איתו קשר ואם זה לא זה אז תודה ולהתראות
אני תמיד עשיתי את זה כדי שלא לחשוב עליו , אם זה לא זה , וכדי לא להרגיש שפיספסתי
בהצלחה
חח, תודה, אבל זה כל העניין, הפחד מדחייה, אני מניחה שזה רק טבעי, אבל אם היה אפשר לקנות אומץ במכולת הייתי הולכת לבדוק את המוצר.
זה כל כך קל ליעץ אה, זה נראה פשוט, שלחי לו מייל, מה הבעיה. זה בדיוק מה שאני אומרת לחברות שלי, אבל כשזה מגיע אלי זה קצת אחרת,
מייל....
תכתבי לו
מה הבעיה לבדוק אם הוא נשוי או לא ?
שלחי לי מייל שלו אני אבדוקע