בוקר טוב
האמריקאים התגלו שוב כפטריוטים, ולמרות נתוני מאקרו מאכזבים מאד, יום המסחר שם התאפיין אתמול בעליות שערים, שהחזיק מעמד עד הסיום, למרות הירידות לקראת הסיום. פער הארביטראז שנותר הינו של כ 0.4%+ ומדד הבנקים בארה"ב עלה בעוד 0.64%.
מניית טבע פרצה קו טכני חשוב ובמידה והיום תשבור את 19500 אג', הרי שיתכן ובליווי נפח מסחר גבוה, נתחיל בטיפוס לעבר ההתנגדות החדשה באזור 22000 אג'. שוב - מותנה באינדיקטורים נוספים ובפרט נפח גבוה. בלעדיו לא תחשב פריצה.
אסיה במגמה מעורבת, והחוזים העתידיים במגמה מעורבת גם כן. נתוני המאקרו מאתמול בארה"ב הראו כי נתוני האבטלה עוד צפויים להעיב בהמשך, גם ענף הרכב סה"כ מוכר פחות ופחות וגם התחלות הבניה פוחתות. הכלכלה האמריקאית ממשיכה להתכווץ!
בזירת המאקרו, יתפרסמו נתונים חשובים בשעה 15:30, בנושא האבטלה בארה"ב. כדאי לא להיות מופתעים!
875 הנק' יבחנו היום ככל הנראה פעם נוספת. במידה והסנטימנט החיובי ימשך, 880 הנק' עשויים להבחן. לעניות דעתי, אין ממש בעליות אלו, ויש לבחון את נפח המסחר להמשך. לא אופתע אם הסנטימנט ישתנה במהלך היום, או נדייק יותר - אופתע יותר אם יום המסחר יסתיים בעליות ערות. לירידות 862 הנק' במדד המעו"ף.
בהצלחה. |