כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    דווקא באה טוב (-:

    אני מתכוונת קצת לשתף כאן, קצת להקיא כאן, קצת לצחוק בקול רם ובהחלט לרקוד כאילו אף אחד לא רואה אותי...

    אם הייתי יכולה להתחתן עם סֶפֶר....

    5 תגובות   יום רביעי, 15/8/07, 16:03

    אני מכורה. קשה קשה קשה...

    מכורה לספרים, מטורפת על ספרים ונותנת להם חלק מכובד מאוד מסדר היום המטורףףףףףףף שלי.

     

    אלה שלא קוראים ולא אוהבים לקרוא לא יבינו את התשוקה הזאת שלי.

     

    אני חושבת שזה על גבול הפסיכוזה....כשאני קונה ספר חדש או מקבלת ספר חדש שהזמנתי דרך האינטרנט (מה שקורה בערך פעמיים בשבוע) אני מיד מתנפלת על הספר כמו על חתיכת בשר גברית, שזופה, רעננה ומעוררת....ומתחילה להריח אותו, מעבירה את הכריכה הבתולה שלו על הלחיים שלי ורוטטת מעונג. אני חושבת כל היום על הרגע בו אגיע הביתה ואתפנה לכמה שעות כדי להתחבר אליו, להתחיל לדמיין, לצחוק, לפחד, לכעוס, להפוך נבוכה - להרגיש הכל. אני ממש מרגישה את כל מגוון הרגשות הקיימים כשאני קוראת ספרים.

     

    יש את הציניקנים מביניכם שיצקצקו בלשונם ויאמרו לעצמם (או לכל מי שמוכן לשמוע) שהבחורה חסרת חיים, חסרת סקס וחסרת חברים - אז לא! אפשר להירגע ולהוריד את הכוננות לרמה הכי נמוכה שאפשר...יש לי הכל מהכל (שלא לומר יותר מדי...).

    ויש את אלה מביניכם שכל כך יבינו אותי!

     

    עכשיו אני בתקופה שבה כל ספר שקניתי היה בול פגיעה. תענוג צרוף ואמיתי.

     

    אה - והכי כיף לי זה לקנות את הספרים החדשים חדשים חדשים ולבלוע אותם מיד...לפני הכל, לפני כולם.

     

    אוף -אם רק הייתי יכולה להתחתן עם ספר. להתחתן עם כל הספרים שלי בעצם...

    הם תמיד שמחים לראות אותי, לא מתלוננים שאני לא מצליחה להוריד מהם את הידיים והם לעולם מרגשים אותי. אני חולקת עם כל אחד ממאות הספרים שלי רגעים אינטימיים, מתוקים יותר ומתוקים פחות.

    הם, מצידם, חולקים איתי רגעי שמחה, רגעים של שברון לב, הזדהות עם הכותב עד כאב, צחוק גדול ומשחרר - לעולם לא שופטים אותי ולעולם לעולם יהיו שלי.

     

    איזה כיף...

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/8/07 18:51:

      לא שכחתי.. אהבתי.

       

        19/8/07 16:09:

      לא ביזארי כלל וכלל. דווקא עושה שכל, במיוחד למי שבתור ילדה מצאה המון הקבלות בין גברים לספרים (ועוד לא נמאס לה לקרוא...).

      תחשבי על זה, כמו ספרים – אנחנו בוחרות את הגברים לפי אינטואיציה, המלצות (אגב, מומלץ להמנע מקריאת התקציר או ההמלצה על הכריכה...)

      והכי חשוב - לפי הז'אנר – לפעמים את רוצה ספר טיסה, לפעמים רומן עב כרס ומשמעות (גם בעולם הגברים, יש פעמים בהן בעבי הכרס ניתן למצוא יותר משמעות – אך כמובן שלא מדובר בכלל מחייב, והדוגמאות לכאן ולכאן רבות), יש ספרים מרדימים (או להבדיל, כאלו שגורמים לך לא לרצות לצאת מהמיטה), יש מצחיקים, מרתקים.. יש שמשאירים אותך תוהה ואחרים שמבהירים לך כמה לפעמים את טועה.

      המיטה שלי מלאה בספרים שונים (בעברית ובלועזית) שאני קוראת במקביל – וזה יוצא הדופן יחיד שאני יכולה לחשוב עליו בקשר להקבלה האמורה. לאור העובדה שרב הדומה על השונה, אני חוזרת למקום ממנו התחלתי – הרצון להתחתן עם ספר (לא ספר - מעצב שיער) – עושה לי שכל. ספרי לי שתמצאי את הסיפור שאינו נגמר, אשמח להיות אחראית על מסיבת הרווקות...
        16/8/07 09:02:

       

      צטט: shirshor 2007-08-16 07:27:03

      מן הראוי אחרי פוסט כזה לקבל המלצה...

      בזמן האחרון אני לא מצליחה לסיים....יש מצב שהבחירות שלי רעות - קריאה לעזרהנבוך

      שירשור!

      איפה נתקעת? מה קנית ולא זרם לך?

      אני אוהבת ספרים מכל הסוגים, גם נוגים, גם ספרי מתח, גם ספרי טיסה....הכל!

      תגידי מה הז'אנר ואכוון אותך

      נשיקות

        16/8/07 07:27:

      מן הראוי אחרי פוסט כזה לקבל המלצה...

      בזמן האחרון אני לא מצליחה לסיים....יש מצב שהבחירות שלי רעות - קריאה לעזרהנבוך

        15/8/07 17:24:
      ביזארי קצת... אבל מבין את ההרגשה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      naamiti
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין