המזגן שלי טבע. מה זה אומר טבע? זה אומר שהמדחס שם בחוץ, קצת שוחה בבריכה רדודה ללא מציל. השכנה מלמטה די עצבנית, כי המים קצת מחלחלים לה אל הבפנוכו של התקרה, והיא אומרת שזה לא נעים. הצעתי לה בתור פיצוי כמה ברווזים צהובים כאלה של אמבטיה לאות סולידריות, אבל היא אמרה שלא. בסוף מצאתי את מקור הבעייה וליתר בטחון הזנקתי את פוצי. פוצי אמר שעכשיו הכל בסדר ושהצלחתי לבד להתגבר על התקלה, אז הלכנו לאכול צהריים. למזגן שלום, לשכנה קצת פחות אבל אני מקווה שזה יעבור לה.
המחשב שלי גם התקלקל קצת, אבל נראה לי שבסוף הצלחתי לתקן גם אותו, או לפחות עד הפעם הבאה, כי אולי זה בכלל המסך. זה מזכיר לי שפעם בטעות כשניסיתי להיות סטודנט למדעי המחשב, איזו סטודנטית אצלי בכיתה, אמרה למרצה שיש לה בעייה במחשב, והיא שאלה את המרצה אם היא תוכל להביא לו אותו לתיקון. הוא מיד הסכים וכל כך שש לעזור, אז יום למחרת הגברת מגיעה עם המסך למרצה, והוא לא ממש הבין למה היא הביאה את המסך שלוש נקודות. אבל אני זוכר שצחקנו די הרבה. בטח היום היא איזו מנהלת פיתוח של איזו חברת מחשבים גדולה. לפעמים ככה זה עובד.
גם הרדיו שלי באוטו עושה פוזות של מניאק ולפעמים לא בא לו יותר. הוא נכבה לבד, נדלק לבד ואפילו מנגן לבד. אני רק מקווה שזה לא השלב הזה שהוא הגיע לגיל הזה עם החצ`קונים והפורנו, ושהוא הולך להגיד לי שבקרוב הוא הולך לעזוב את האוטו כי הוא מרגיש בשל. אז מה אם הוא חדש, בטח הם יגידו במוסך שזו תקלת מגעים וצריך ללחוץ יותר חזק על הכפתורים. על פי הוראות יצרן לא?
הכבלים ואני ביחד שוב, הם חיברו אותי במבצע מדהים ואז גיליתי שהתמונה בטלויזיה טיפה עקומה. הטכנאי שבא לבדוק הסתכל עלי במבט תמוה ואמר שככה זה ושאני צריך ללמוד לחיות עם זה. הטכנאי השני שהגיע ממש מדד עם סרגל וקבע חד משמעית שהטלויזיות קצת ישנות והממירים עובדים יופי עם מסכים שטוחים. השתכנעתי. עדיין הכי מדליק אותי שהממירים תמיד יודעים מה השעה אפילו באמצע הלילה, ושלא צריך להשקיע הרבה בשעון קיר.
החלפתי לרופא שיניים חדש. ולא, לא קוראים לו אלכס. זה צעד מאוד גדול בשבילי כי גם להחליף את הספר שלי מאז שעברתי דירה לא היה פשוט. אז התחלתי אצל השיננית שמחקה לי את כל שרידי הניקוטין והסבירה לי איך לצחצח. בסוף גם הרופא נכנס והוא אמר שהכתר שלי בסכנה ושאולי אאלץ לוותר עליו. זה לא פשוט לוותר על הכתר. אבל יש לי עוד חצי שנה לחדש את מלאי הכתמים של הניקוטין.
החלפתי גם נייר טואלט. עכשיו זה נייר כזה עם פרפרים ולא עם הלברדורים הקטנטנים כי קצת נמאס לי מההולכים על ארבע. ומי אמר שפרפרים לא רכים?
אפרופו הולכי על ארבע גם החתולה עזבה, ביחד עם פרכונית. אפילו החתולה קצת התקלקלה כי פרכונית, בשעה שגזרה לחתולה ציפורניים, גזרה לה בטעות חלק קטן מהכרית של כף הרגל. לחתולה שלום והכרית כנראה תצמח שוב. נשארתי עם סטוק של כמה פרכיות שגם הוא בשלבי חיסול. למה נפרדתם? לכולם כמובן יש מה להגיד וכולם מבינים. לך תסביר לכולם. כולם בסדר תודה. לפחות חסכו לי את המאמצים של לנסות למסור את החתולה לאימוץ, וכל אלה בפורומים שמבינים גם כן, ואומרים שגם באלרגיה לחתולים אפשר לטפל, ושבכלל לא צריך למסור אותה לאימוץ רק בגלל זה. אהה. אבל זה לא שבאמת אני אלרגי לחתולים, רק אלרגי קצת לפורומים של חתולים.
המודם של הכבלים? טוב הוא מתנתק רק פעם בשבוע ולא פעמיים. הנציג של הכבלים אמר לי היום בטלפון שאין לי מה לדאוג, ושהם יעקבו בדריכות אחרי המודם. שאלתי אותו אם זה אולי קשור שהתמונה שלי בטלויזיה עקומה, אבל הוא ענה לי שלא. אחרי כל זה אני עוד מתפלא שהמזגן טבע.
ואיפה אפשר לקנות את הברווזים הצהובים הקטנטנים האלה?
עמית
|