
קורס מדיטציה בהנחיית יונתן קדם RCHom , MBA
הקורסים הבאים : ימי ו' 26.3 , ימי ד' 24.3 , ימי ד' בוקר 17.3
יונתן קדם, מנהל מרכז אדיב להומאופתיה, מטפל, תלמיד ומורה למדיטציה למעלה מ - 9 שנים. "תרגול המדיטציה שינה את חיי. הספקות, הדאגות והפחדים נמוגו, התחלפו בבהירות ובשקט פנימי. יכולת הריכוז שלי וההתמקדות שלי בהווה גדלה והתעצמה. אני ישן פחות שעות ועירני יותר ובעיקר יותר שלו ושמח בחיי. את המתנה הזו אני מעביר במפגשים תוך שיחה ותרגול. בקורס נלמד שהמחשבה היא כלי וככזה עלינו ללמוד לשלוט עליה. כפי שלא הייתם רוצים לאחוז בהגה המכונית ללא ידע ורישיון נהיגה כך עלינו להבין את תפקיד המחשבות ואת הדרך לשלוט בהן כדי להפיק מהן את המקסימום."
קצת מחוויות התלמידים:
" בקורס מדיטציה הזה יש עולם ומלואו בכף יד קטנה. מדברים על הדברים החשובים באמת ותוך כדי התרגול אתה מרגיש שהדברים שדיברנו עליהם מתיישמים ומיושמים בחיים. זה עושה אותך אדם יותר טוב , מחייך ומאושר. אתה מבין את עצמך יותר ולמה אתה עושה מה שאתה עושה. "
" המלצתי היא להגיע לקורס , על מנת ללמוד על עצמך, לשתף עם אחרים ולנסות להגיע לרמת הכרה/מודעות גבוהה יותר, דבר שגורם לשקט, חיוביות ובעיקר הרגשה שאתה הוא השולט במה שקורה."
" אני מאוד ממליץ על הקורס. הקורס מושקע ותרם לי הרבה . יונתן מעביר את הקורס בצורה בהירה ומקצועית ביותר. "
פירוט הנושאים
מבוא למדיטציה.
למצוא את שביל חיינו – האם באמת לכל אחד יש ייעוד?
השליטה על המחשבות ותפקידן בחיינו .
איך נרד מ"רכבת ההרים " של הרגשות.
דיבור נכון – כיצד נלמד לשלוט בדיבור?
אגו – האם יש אגו רע ואגו טוב ? איך נלמד לשלוט עליו?
שחרור מהתניות, פחדים וספקות.
יצירת מציאות חדשה – האם יש גורל מוכתב ?
שמחה - לחיות מתוך שמחה – איך עושים זאת ?לחיות למען הכלל-
"מחלת " הנרקיסיזם, קבלה, נתינה והאיזון ביניהם.
10 מפגשים שבועיים עלות : 960 ₪
יש להירשם מראש ולשלם מקדמה בסך 100 ₪ .
ניתן להגיע לשיעור ניסיון ללא התחייבותיש להירשם מראש בטלפון 036476000
בשל אופי המפגשים הקורס מוגבל ל - 10 משתתפים. |
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה