נשים עומדות בדרך של עצמן.

23 תגובות   יום ראשון, 19/8/07, 19:52

כולן מדברות / כותבות / מתלוננות על אי השוויון בין גברים לנשים, משכורות לא שוות, מבטים משפילים, הטרדות מיניות, יחס מזלזל בעבודה ובחיים ועוד מליון נושאים אחרים.

אני כותבת פוסט http://cafe.themarker.com/view.php?t=116413 על איך שגברים לא יודעים לגשת אלינו, איך יש כאלו שכאשר הם פונים אלינו זה בזלזול ובחוסר כבוד. על סוף עידן הפלרטוטים וחזרה לתקופת המערות.

 

ואז אני מקבלת מיילים והודעות מבחורות שמחזקות את ידיי, מריעות לי ומספרות את הסיפורים הזוועתיים שהן חוו. אז אני מודה להן על המחמאה והתמיכה וכותבת להן שזה מאוד יעזור להן ולי אם הן יוכלו להוסיף תגובה שמאשרת את הסיפור שלי. כי רוב הגברים תקפו, וחלק היו ממש נבזים. חלק נתנו לי כוכב אדום ורק קומץ צדיקים וצדיקות הביעו תמיכה. (ותודה גם לכל אלו ששלוח הודעות תמיכה אישיות). ושום כלום, הן שותקות. רק מספר מצומצם של צדיקות הביו תמיכה.

 

מה עובר עליכן נשים? מה הפחד - הרי כתבתן לי סיפורים מפה ועד להודעה חדשה, תמכתן בדברים שנכתבו אבל? מפחדות לכתוב את זה ברבים? שאולי מישהו יקרא את זה ויבין שאולי אני לא סתם מכוערת, שונאת גברים, שאף אחד לא יגע בה ולכן כותבת דברים כאלה ונכנסת בגברים תמימים שלא עשו כלום?

 

אתן המכשול הכי גדול שעומד בדרך שלכן! בגלל זה השכר לא יהיה שווה, ויסתכלו עליכן כאובייקטים מיניים, ידברו אליכן כמו אל זונות, לא יקבלו שאתן אומרות "לא". יציקו לכן בברים למרות שלא תרצו.

 

צודקות, פשוט תשתקו. תהיו יפות ותשתקו.

דרג את התוכן: