33 תגובות   יום ראשון, 13/9/09, 20:08

ברוטוס:   ככה סתם כאילו כלום הסירו בלי להודיע מראש

נטוס:      טוב יש להם אפשרות, הכח אצלהם

ברוטוס:   האח הגדול עינו רואה הכל והוא שולט והוא ישלוט לתפארה

נטוס:      כן אבל אין לו עו"ד צמוד כמו לנו

ברוטוס:   מה עשית?

נטוס:      הזמנתי ניתוח פלסטי אצל מומחה שיקטין לי את האף מידית

ברוטוס:   איך מקטינים מידית, לא תוכל לפתוח את הדלת בלי ידית, אידיוט!

נטוס:      אין הקטנה שתכיל את האף היהודי שלי בפרופיל, אני אידיוט? זה הם התחילו

 

 

 

שלום לצוות הקפה,

במענה להודעתכם ולפעולת הסרת הצילום שלנו מהבלוג, קראנו את הוראותיכם ואיננו מבינים על מה ולמה. נשמח לקבל הסבר.

"לפיכך, אנו מדגישים שוב את הכללים לתמונות בפרופילים האישיים:
1. אנו ממליצים לגולשים לפרסם תמונה אמיתית וברורה בפרופיל האישי שלהם.
התמונה שלנו אמיתית וברורה אמנם מלפני מספר שנים
2. מי שאינו מעוניין לפרסם תמונה אמיתית, יכול להישאר ללא תמונה - אך דמותו לא תוצג בלובי הקפה.
3. כל תמונה אחרת: של יצירת אמנות, אתר בעולם, חתול או חתולה, כלב או פיסת גוף עירומה או לא עירומה, לוגו של חברה - תוסר מהאתר. לא היו חיות, פיסות גוף עירומות או לוגו - מדוע הסרתם?
4. מדיניות זו נוגעת לתמונות הפרופיל, ומובן כי בכרטיס האישי של החברים ניתן לפרסם כל איור או תמונה (בהתאם לחוק וזכויות היוצרים), ואין בכוונתנו להתערב בנושא זה. "

ברוטוסונטוס, זונות פוליטיות

 

ציטוט: cafe-team

שלום רב,
התמונה שהעלת בתור תמונת הפרופיל שלך אינה עומדת בדרישות האתר ולכן הוסרה. כללי העלאת התמונות האישיות לאתר מפורטים בקישור המצורף.

אנו מבקשים מהגולשים להעלות את התמונות לפי ההנחיות המצורפות:
http://cafe.themarker.com/view.php?t=417652

 

 

למייל הזה לא הייתה תשובה, רק ביום כיפור, אולי אם בכלל, תהיה לו תשובה, אולי לא. אולי בשבוע הבא נענה ע"י היועץ המשפטי של הקפה או על ידי פרקליטי אל איי או על ידי בורא עולם. לג'יזס -הפתרונים. לבודהה - כאבי ברכיים. למוחמד - כואבת הבטן מהצום, אינעל ראבאק הראמאדן הזה, יש לכם משו לנגוס?

 

פעולות השלטון בממלכת הקפה מעלות לא מעט מחשבות אנרכיסטיות ושאלות אתיות שלא זכו לפתרון בידי השלטון הכל-יכול או שלא-כל-כך-יכול. קחו כמה דקות לחשיבה מודרכת.

 

האם בשלטון יושבים חוזים ורואי נסתרות שמלאכתם לקבוע אם התמונה אמיתית או זיוף? או האם השלטון מתכוון למנות משרד נוטריון על מנת שיבדוק ויאמת בחותם אפוסטיל רשמי את התאמת התמונה למי שמסתתר מאחוריה. רק בדרך זו יימנע כאן חוסר צדק, אי-שוויון מפחיד ואפליה של חברים על פני חברים מועדפים אחרים.

 

אנשי שלטון הקפה הפכו כמו בימי השלטון הבולשביקי כלי למיגור מתנגדים פוליטיים. לא כל שכן כלי למיגור זונות פוליטיות שלוחות רסן. משמע, הכל מפירים את החוק, והשלטון, רחמנא ליצלן, רק מחליט את מי להעמיד אל הקיר אל-מול כתת היורים, או מוחקי התמונות - קבוצה שחשה עוצמה בהתחבאות מאחורי אנונימיות ומעטה רושם של רבים. TEAM יעני קבוצה. במה אתם שונים מחברי הקפה? איפה הצילום העדכני שלכם שעומד בכללים שלכם? הסירו את הגלבייה ותנו לנו לחזות בכם בצילום עדכני לפי הכללים.

 

נדמה שהסיבה להסרת תמונה זו או אחרת מדי פעם איננה מקרית. היא שיטתית וזממה בצידה. הרעיון מאחורי התנהלות השלטון הוא להסיט את תשומת לב הנתינים מצרות היום-יום אל מלחמות שלכאורה הן חשובות יותר. כך, יפסיקו קוראי הקפה להתלונן על רמתו הטכנית הדלה של האתר, על העדר האפשרות לתקן או לערוך תגובות, על נפילות האתר חדשות לבקרים, על כך שאין אפשרות לגיבוי אישי של הבלוגים לחברים היוצרים ועוד.

 

הרעיון הוא להסיט את החברים אל קרב מגננה מיותר לחלוטין אל-מול פגיעה אישית שחוו מיד השלטון האכזרית והחזקה ולהאיר מוקד שולי ובלתי חשוב באור יקרות מסנוור. טכניקה זו מוכרת וידועה בניהול ויכוח פוליטי ומי כזונות פוליטיות מיומנות ידע להבחין בתכסיס ההסתה. בכל פעם ששאלו את אריאל שרון [המונח לתפארת בתל השומר על חשבוננו] שאלה לא קלה,  הוא ענה בשיטתיות ממלכתית: "לא זו השאלה. השאלה הנכונה היא..." וכאן שאל וענה את מה שבא לומר מבעוד מועד.

 

שלטון הקפה אינו יכול להמשיך את מלחמתו במפרי החוק כל עוד הוא מפר את החוקים של עצמו, כל עוד חברי הקפה מפירים בריש ושין גלֵי את הכללים, ונהנים מזה. נהנים? מי יישמע? אנחנו כאן לסבול, להיאנק תחת עולו של השלטון הנורא ולהודות בתפילות פעמיים ביום על שמעניקים לנו את הזכות לפרסם את השטויות הנבובות שלנו לכל מי שירצה לקוראם.

 

תמוהה בעינינו השיטה הנהוגה בידי בעלי תמונות בעת ויכוח ענייני או שלא בינם לבין חסר תמונה, ולפיה המלל "המנצח" שלהם הוא: "לא לרמה שלי להתווכח עם מישהו אפור". אנחנו מבקשים להשתתף בצערכם על כאבי הניסויים שעשו בכם החייזרים שחטפו אתכם. 

 

יש בידינו כתב תביעה מוכן להגשה בן רגע מטעם "תנו לחיות לככב", עמותה הקוראת לאפשר לחיות לככב בקפה ללא הגבלתן מטעמי אפליה וגזענות חייתית. טענתן המרכזית היא שהכללים המנוסחים בשלטון הקפה מפלים את החיות לרעה רק בגלל היותן על ארבע. "כל תמונה אחרת: של יצירת אמנות, אתר בעולם, חתול או חתולה, כלב או פיסת גוף עירומה או לא עירומה, לוגו של חברה - תוסר מהאתר". מה תגידו? כל ממזר כלב. שמתם כלב?

 

אגב, בשום מקום לא מצאנו כתוב שהחברים בקפה חייבים להיות בני אדם, (זה מסביר לא מעט) אם הכלב שלי רוצה לפתוח בלוג ולפרסם בו חרוזים שהגה, איזו תמונה אישית הוא צריך לפרסם? אם יפרסם את תמונתו שלו היא תימחק על פי חוקי השלטון, אם יפרסם תמונה שלי היא תימחק אחרי שאיזה שטינקר ידווח על העוולה או שרואה הנסתרות של השלטון יקבע שמשהו מסריח כאן.

 

משוודיה חברת לוגו ממציאת אבני הפלא הידועות, קוצפת על האיסור הבלתי הוגן לפרסם אותה בקפה "לוגו של חברה - תוסר מהאתר". מנכ"ל החברה ג'יובאני באפאנקולו האיטלקי אמר במסיבת עיתונאים בשטוקהולם: "Logo di garda ethos:  mens sana in corpore sano ובתרגום השבעים או הששים, מי זוכר לעזאזל: אגם גארדה באיטליה מעניק נפש בריאה בגוף בריא, רק אל תשכחו להסיר את בגדי הים ולכבס אותם באבקת כביסה של סאנו.

 

אנחנו חושבים שיש לבטל את כל הכללים ולאפשר לכל אחת ואחד לשים איזה צילום, שרטוט, ציור או שרבוט שבא להם לייצג את עצמם ודמותם בקפה.

 

 

אנחנו מכריזים בזאת על פתיחת הלשכה להכשרת תמונות אישיות, אם יש לכם תמונה אישית שברצונכם להכשיר, בואו אלינו ופרסמו אותה אצלנו בלשכה,

 

כתובת הלשכה:  http://cafe.themarker.com/view.php?t=1220891

 

אנחנו נשלח לכם במייל תעודה המאשרת שהתמונה שלכם, [ראו דוגמה בלשכה] או אז תוכלו להוסיף את התעודה לגלריית התמונות בבלוג שלכם ו/או לשלוח אותה ל- CAFE-TEAM.

 

 

עלות התעודה - כוכב ירוק אחד (לא מקבלים צ'קים ולא מוכרים בהקפה! זונות שכמונו!)

 

 

 

דרג את התוכן: