חבל לי שלא כל הערים בארץ לוקחות דוגמא "כלבית" מתל-אביב. בעיר הגדולה כמעט כל בית קפה או מסעדה נותנים כבוד לחברים הטובים של האדם ומרשים להיכנס למתחמים שלהן עם כלבים (אומנם בחוץ, אבל גם זה משהו...) קשה מאוד למצוא מקומות שכאלה באיזורים אחרים בארץ, אך מצאתי לנכון להמליץ על מסעדה "צפונית" אחת שכן הייתה סופר-ידידותית לכלבה שלנו - "תיאודור" ברמת-ישי, עליה כבר המלצתי בעבר, בגלל ארוחות הבוקר המפנקות.
אז הפעם נחתנו על המקום עם כלבה זאבית אחת בצהריים, אחרי שהבית עבר ריסוס ונאלצנו לצאת ממנו בהרכב מלא. ארוחות הצהריים העסקיות משתלמות בסה"כ. סביבות ה-60 ש"ח למנת פתיחה, עיקרית ושתייה מיצית. בגלל הכלבה ישבנו בחוץ, אבל עקב החום הכבד העבירו אותנו למרפסת המקורה, מול מאוורר ולא היה נורא בכלל. הכלבה קיבלה יחס VIP והוענקו לה ליטופים וקערת מים ענקית.
מצרפת כאן כמה קישורים למקומות בארץ שכן מאפשרים להכניס כלבים אליהם... וחבל שהם מעטים כ"כ. מסעדות ואתרי בילוי (רובם ככולם בת"א)
כן ירבו !!!
|
תגובות (1)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
נשמע טוב