רבים מהלקוחות שמגיעים אלי לסטודיו pepita kids [ישראלים שמחפשים עיצוב מיוחד, ועולים חדשים מצרפת,רוסיה,ארה"ב ואנגליה]מבקשים שאעצב להם חדר ילדים"קומפלט" חדרים יפים עם רהיטים יפים כמו שיש בארצות מוצאם ולהגשים לילדים את חלומותיהם.
ילדנו גדלים בעולם טכני, מנוכר,תובעני ותחרותי,אבל הם עדיין ילדים, ויש להם עולם פנימי מלא פנטזיות וחלומות ומשחקי דמיון ,שאי אפשר לקחת מהם וטוב שכך. שנות הילדות הנחמדות לא תחזורנה לעולם, וזוהי אחת מההזדמנויות לזרום עם הדמיון והילדים ולשמח אותם. נסו גם אתם לדמיין לעצמכם איזה חדר חלמתם שיהיה לכם כשהייתם קטנים.וכך תבינו את הקטנים. הילדות חולמות על מלכות ונסיכות בארמון,על רקדניות בלט על הבמה ועל פיות מרחפות,והבנים מדמיינם את עצמם כאבירים במבצרים ,כנסיכים בטירות וכפיראטים או מלחים המפליגים באוניות למחוזות המטמון אי שם.
לכל אמא יש [ או עומד להיוולד] נסיכים ונסיכות בבית ולכן בחרתי לשתף אתכם בנושא זה שהוא הטרנד העכשווי בעיצוב חדרי ילדים ובמשך השבועות הקרובים אתן לכם טיפים שונים באפשרויות שונות של עיצוב חדרי ילדכם כדי לשמח אותם ולהנות בעצמכם מהתוצאה.
אלישבע צור |