הפשע: נסענו באוטו אדום

0 תגובות   יום שישי , 20/11/09, 14:21
יש לכם אוטו אדום? פושעים נתעבים שכמותכם. אל תתפלאו אם ביום מן הימים יעקוב אחריכם האמר גדול, יעקוף ויחסום אתכם – ושוטר סמוי כזה או אחר יצא ויחליט שאתם סוג של פסולת אנושית.

 אפתח בהתנצלות מכל הלב, על שעברנו על החוק שאומר שאסור להאט בכבישים שוליים בתוך שכונות עורפיות על מנת לחפש חניה, ולהתחנן למחילה על כך שלא צייתנו לחוק שאומר שכשיש האמר שחור וגדול מאחוריך שצופר לך ומהבהב לך אתה אמור לעצור, לצאת מהאוטו ולשים ידיים על הראש. במסגרת ערבי הבילויים המטורפים וחסרי השליטה שאנחנו עורכים בימי חמישי, החלטנו להתפרע לנסוע  לדירה של ידידה שגרה במרחק שניים או שלושה רחובות מהבית שלי.
ותחזיקו חזק, זה הולך להיות מופרע – לשחק טאקי. הו, הבושה שבמעשה.
 כידוע ברחובות רמת גן, חנייה פנויה זה קצת כמו למצוא שטר של מאה שקל מתחת לכרית כשאתה קם בבוקר
אז מסתובבים בין הרחובות, מחפשים ומשוטטים .. וכן, מאטים.
וכשרכב אחר יושב לך על הזנב וצופר, נוטים להתעלם ממנו.

כנראה שיש שוטר אחד שלא כל כך אוהב שמתעלמים או מעכבים אותו, ואני פשוט בן אדם כל כך בר מזל לפול על השוטר הספציפי הזה.אומנם בדיעבד התברר שהיה לשוטר מניע אחר למעשה, אבל עדיין.. זרמו עם הרגע. השוטר 'הסימפטי' והעדין, שלא בדיוק ענה לכל קריטריון ששוטר אמור לענות לו, יצא מהרכב 'ובנימוס מופתי' פתח את הדלת שלידי והמשיך לנסות כשאני מצידי תופס את הדלת וסוגר אותה.דרך החלון מתחיל הבחור החביב, בטון ידידותי נורא לנבוח עלינו דברים שהמוח שלי לא טרח להתמקד בהם שבשניות ההלם האלה הייתי בטוח שמחר תהיה כתבה על דקירה ברחובות רמת גן.

אחרי כמה שניות הוא טרח להזדהות כמשטרה, והתחיל לשאול שאלות.. אז ביקשתי תעודת שוטר והוא העניק לי ברוב טובו הצצה בפלסטיק הכסוף כחול שהוא מתהדר בו
 אז לאחר שאיים לתת לי במתנה מכל הלב סטירה, בתשובה לשאלה "מה הוא רוצה?" הוציא אותנו מהאוטו, שותפו היקר דאג לקחת את הנהג ואני קיבלתי לעצמי את כל היחס מהשוטר היקר. ואל תדאגו, השוטר עושה את עבודתו נאמנה..הוא דחף בכוחניות ידיים לכיסים עד חשש לאובדן מכנסיי, דאג לשאול 22 פעמים אם עצרו אותי פעם ולהתייחס בזלזול לתשובות שלי, הזיז כל דבר אפשרי באוטו.. מקלפי הטאקי ועד לכרטיסי הביקור הצבעוניים של האנשים שאני עובד איתם.

ואחרי שנשאל, אמר שהוא מחפש סמים.
 "בהצלחה עם זה" אמרתי, וקיבלתי עוד אזהרה לשתוק ולהפסיק להתחכם
 אז אחרי שנבח עלי להישאר במקום. הלך להצטרף לשותפו ולאיים קצת על הנהג. אז השוטר החליט שפשוט בצורה הכי ברורה להגיד "טוב, אנחנו יודעים שיש לך סמים"
עם קצת גיחוך אמר לו הנהג "מצטער שאני צוחק לך, אבל אפילו סיגריה לא החזקתי בחיים"

ואחרי ששום חלק בפאזל שלו לא מתחבר עם עתודאי שלומד הנדסת חשמל, גר ברמת אביב ונסע עם האוטו של העבודה של אמא ועם בחור בן 20, שעובד במשרד פרסום -  שמחזיקים באוטו קלפי טאקי והולכים לידידה שבפעם האחרונה שבדקנו לא מחזיקה סמים למחייתה
 הוא החליט לעשות את הדבר הכי מינימאלי ולבדוק את מספר הרכב. אז אחרי שקיבל תשובה שלילית שזה לא הרכב שהוא מחפש ולאחר שביקשתי את השם של חברנו היקר, הוא החליט להגיד שהיה להם מידע על רכב דומה שבעליו מעורבים עם סמים ושגם הוא עושה טעות וזו העבודה שלו. אז רק כמה דברים לי לשוטר האגרסיבי...
5 דקות נסעת אחרינו, לבדוק את מספר הרכב מראש יכולת? יכולת.
גם אחרי שהרכב עצר, יכולת להציץ במספר ולוודא? יכולת.
עצרת אותנו, לפני שאתה פורץ לאוטו ומטיח האשמות – להזדהות ולשאול מספר שאלות יכולת? יכולת.
אז עם כל הכבוד להתנצלות ולעבודה שלך, לפני שמשפילים אנשים ומתייחסים אליהם בצורה החביבה שאתה עשית, וודא את כל הפרטים. צד חיובי? יש לי עוד חוויה מרתקת לאוסף.
דרג את התוכן: