הגברים של אתמול הן הנשים של היום

26 תגובות   יום חמישי, 10/12/09, 01:39

האמת? נמאס לי, או במילים צחות יותר נשבר לי הזין.

נשבר לי הזין מלשבת עם חברות ולהסביר להם כיצד פועל מוחו של הגבר.

זאת מספרת על ההוא שנמנע מההרגשה של איברו בין רגליה וזו מספרת על ההוא שהחליט להתפוגג מחייה למרות שמעולם לא זכה לראות את זיו פניה, ואני שמתיימרת להיות הכי קרובה לנפשו של הגבר,זו שכל חייה גידלה צמד ביצים עלומות,עומדת מולן חסרת ידע ואונים.אם רק הייתן מבינות שזה לא שהגברים של היום הם לא מה שהיו פעם... כן הם עדיין כאן בעטיפה מושלמת של גוף ואיבר רגש ושכל אך ללא שמץ של גבריות, אותה אחת אליה אנחנו עורגות.

 

לאן הלך אותו אחד עם הרצון לבעול, לזיין, לדפוק, את כל אשר נקרה בדרכו ללא כל מחשבה על העתיד לבוא ובמקומו חזר זה הרגיש ,הפוחד, להיקשר ולפגוע, זה שלנגד עיניו עומדות המילים בוערות ויוקדות :"סוף מעשה במחשבה תחילה".זה החושש. זה הפוחד.

כל כך ירא מהאישה שאין לתאר. והיא האומללה רק רוצה להתפנק, להרגיש חמימות בלילות החורף הקרים,לחוש את זרועו על גופה -רומזת, לוחשת אומרת,צועקת ,בצורה הכי ברורה : " שום דבר מעבר לאיבר".הכיצד אין הוא יכול להבין כי כן, גם לנו הנשים יש צורך דומה, צורך תמים, וכן גם לנו יש כאב ביצים. ומה כ"כ קשה לדעת, שגם אנחנו רוצות לגעת? למה נראה לכם שלנו הבנות אין הצורך סתם כך להנות?

 

לאן הלך אותו המסוקס שהיה משקר ומבטיח וחזר אמיתי וכנה, אדם פתוח? אתם לא מבינים שאנחנו עדיין צריכות שקרים? שתגיד שרזתה, שנראית מהמם שצריכה שתפרגן כן אתה, אתה אפילו שאתה לא מתכוון ....לא הבנת  שאנחנו צריכות חרטוטים בצורה שזה לא יאמן? אל תגיד ששמנה, שהשמלה מגעילה שהעגיל מזעזע ושנראית כמו פח אשפה. 

 

וממתי הפכת להיות אחד שמשקיע?

בשיער ובריח, אחד שמאמין בזה שגבר צריך להתגלח?

ואני לא מדברת על שפם, זקן, אגן או סתם את הראש, מתי החלטת שגבר צריך להיות חלק בכל חלק בגוף?

 

ואתה כן אתה שחיפשת אחת בלי שכל שתיהיה יפה וחטובה שתעשה כל מה שחשקה בו נפשך ...

אתה שכל כך אהבת לשלוט,העיקר שתחדל מלשאול שאלות.

לפתע מתעניין בכל צעד ושעל, מתייעץ ונעלב מזו שלא התעניינה ולו בכאבי הגב?

 

ומי אמר  שאסור לצאת עם חברים לשבת מול הטלויזיה ולגרד בביצים?

זה לא שהתחתנתם אז מה קרה התחלנו להיות מנומסים?

 

היכן השובניזם ושאר ירקות?

לאן נעלמו חוסר ההתחשבות, ולמה לכם כל החוסר מודעות?

גם לנו (ובואו לא נתיפייף),מתחשק סתם לכייף.

 

אז נשבר לי הזין.
והביצים התכווצו.

כי את אלה של אתמול הבנתי,

ואותכן גברים כבר מזמן איבדתי

דרג את התוכן: