2 תגובות   יום שני, 21/12/09, 19:54

ביום חמישי 17/12/2009 ממש לפנות בוקר (למעשה לאחר שכבר התעוררתי למחצה) חלמתי את החלום הבא:

 

אני רואה גב של משאית (כזאת של מובילי בתים) נעול עם שרשרת. לפתע דלת המשאית נפתחת ע"י בחור שנמצא בתוך המשאית. בחור נאה שמחייך אליי. "האם אתה יישות של אור?" אני שואל והוא עונה בפשטות "לא" ואז אני מתעורר. כאשר סיפרתי לאבירם, בן זוגי, על החלום חשבתי גם על גלעד שליט.

 

לאחר שהתעוררתי, באותו יום חנוכה חורפי, עשיתי את דרכי, בבוץ, בלוויית כלביי לעץ הברוש העתיק של סג'רה. זהו המקום האהוב עליי לתקשור: אני נעזר בעץ על מנת לנקות את נפשי ופותח בתקשור. הנה מה שקיבלתי מהמדריכים שלי:

 

"החלום שחלמת קשור לאנרגייה שהייתה חסומה כחמשת אלפי שנה. שם האנרגייה קופידון והיא איננה אנרגייה לא אור אבל גם לא אנרגייה של חושך. מה שידוע לכם על קופידון הוא רק חלקי.

אנרגיית קופידון לא גורמת לאנשים להתאהב אחד בשני אלא גורמת לאנשים להתבלבל בין מי שהם חושבים לאוייב למי שהם חושבים לאוהב. האנרגייה הזאת תגרום לבלבול רב, אנשים שפעם היו אויבים יחברו, מדינות שהיו בעלות ברית ותיקות תהפוכנה ליריבות.

 

האנרגייה הזאת תאפשר קפיצת מדרגה בהתפתחות האנושות: חוסר ידיעה זאת יביא בסופו של דבר להתקרבות בין אנשים ובין עמים.

 

גלעד שליט יביא את האנרגייה הזאת אלינו בגדול ואין אנחנו מתכוונים להרחיב בעניין, אתם תרגישו בזה"

 

זהו. הרבה פעמים המדריכים מעדיפים להשאיר חלק מהדברים עלומים.

מקווה שזה מעניין אתכם ואשמח לתגובות.

דרג את התוכן: