
למה דווקא רייקי?
לפני כחצי שנה, התחלתי לסבול מכאבים והתכווצויות חוזרות ונשנות בבטני. תקופה זו לוותה גם במתח נפשי מצטבר כתוצאה ממשבר שעברתי.באחד מהלילות, כאשר השפעת משככי הכאבים החלה להתפוגג, הכאב התחזק והביא עימו חרדה חדשה מפני בעיה רצינית. מכיוון שהעדפתי לא להרבות בכדורים, הרגשתי שאם רק אצליח להוריד את רמת החרדה שבה אני שרויה, גם הכאב הפיזי ירד.
התחלתי לחשוב מה כדאי לעשות והחלטתי לנסות להשתמש בחבר ותיק שלי , הדמיון המודרך.עצמתי עיניים ,התחלתי לנשום נשימות עמוקות והחלתי לדמיין איך המקום מחלים ונרגע. חשתי צורך לשלב גם עבודת ידיים בתהליך כדי לזרז אותו. התחלתי בצורה אינטואיטיבית, להעביר ידיים מעל אותו מקום כואב ולהזרים לשם אנרגיות. המשכתי במקביל להפעיל את הדמיון ולראות איך מעגלי האור שאני שולחת עוטפים ומרפאים את המקום. לאחר מספר דקות התחלתי לחוש ירידה ברמת החרדה ואיך השקט מתחיל לחלחל לתוך תאי הגוף. בהדרגה התחלתי להרגיש גם ירידה ברמת הכאב וההתכווצויות הלכו ופחתו.
לאחר כ-50 דקות של טיפול התחלתי להרגיש את הסטרס יורד , פיזית ונפשית ואיך אני מתחילה לחזור לעצמי.
בימים הבאים המשכתי לטפל בעצמי באותה השיטה עד שהכאבים נעלמו בהדרגה ויחד איתם גם הוקל המתח הנפשי שהייתי שרויה בו.
עם כל הכבוד לאמונה שהייתה לי בכח הרצון לרפא את עצמנו, עדיין הייתי המומה מהתוצאה. איך ייתכן שפעולה פשוטה של העברת אנרגיות דרך הידיים מצליחה להפחית הן כאב פיזי והן מתח נפשי. כל זה גרם לי לשקול ברצינות לימודים של ריפוי אנרגטי- פיזי ע"מ לקבל כלים לריפוי הנפש גם דרך הגוף. ממש משמיים ובסמוך לאירוע נשלחה אלי הזמנה לקורס לימודי רייקי וללא תהיות נוספות נרשמתי לקורס.
הודות ללימודי הרייקי התוודעתי לפוטנציאל העצום של הגוף לרפא את עצמו ולתוצאות המיידיות של האנרגיה הזמינה והמופלאה הזו.
במהלך הלימודים, קיבלתי טלפון מטריד מהעבר, שפתח פצעים ישנים והוציא אותי לגמרי מאיזון. מיד נזכרתי במהלך המתאים לטיפול במצבי לחץ שכאלה והנחתי את הידיים על הבטן העליונה (מקלעת השמש). תוך מס' דקות יכולתי לחוש בירידה משמעותית ברמת המתח והחרדה ולהתחיל לחזור לאיזון הרגיל.
הרייקי הוא אנרגית חיים אלוהית ואוניברסאלית שמתועלת לגוף באמצעות הידיים. האנרגיה זורמת דרך שדה אנרגטי שנוצר במרחב הטיפולי, במימד הפיזי והרוחני, מנקה את הגוף ומטעינה אותו באנרגיות של ריפוי ואהבה.
אנרגיית הרייקי מלווה ותומכת בכל הטיפולים הקונבנציונליים. היא מאפשרת לפתוח חסימות במרכזים האנרגטיים (הצ'אקרות) שלנו, מטהרת ומנקה אותם, מטפלת בכאבים פציעות ומחלות, מקלה על כעסים פגיעות רגשיות מתח ופחדים, מעלה את התדר האנרגטי ומגבירה את החיבור למימד הרוחני. אנרגיית הרייקי מחברת אותנו גם לאינטואיציה למודעות ולהכוונה הפנימית, מגבירה את העוצמה הפנימית והאיזון הרגשי ומכניסה לנו אנרגיות של שקט, שמחה, אהבה וחמלה. היא מאפשרת לנו להתחבר למקור הכח הכי עמוק שלנו ולצאת מעצמנו החוצה בכדי לממש אותו.
אפילו במהלך שתית נס הקפה של הבוקר, כאשר מתעוררים אצלי מיחושים בקיבה, (עקב רגישות מוגברת לחלב), הם מתפוגגים ונעלמים לאחר טיפול של כמה דקות.
אני מודה למדריכי הרייקי שלי, במימד הפיזי והרוחני, שאפשרו לי להכיר את האנרגיה המופלאה הזאת , להכיר בפוטנציאל הריפוי העצמי שלה ולהעביר אותה גם הלאה לאחרים. |
תגובות (35)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
וואו עושה חשק ללמוד
שלום, שמי שרון, ורציתי להגיב לגבי הרייקי, אותה אנרגיה מופלאה שמדברים בה, עברתי חניכה לפני שנים אצל פרדי נאור, אבל לא הרגשתי משהוא מיוחד.
כן למדתי הילינג, אין לי מושג אם מדובר באותה האנרגיה לדעתי זה משהוא שונה, אבל בהחלט טיפלתי בעצמי ובאחרים ע"י הזרמת אנרגיות, ובדמיון מודרך, שהוא בעיני כלי עוצמתי במיוחד.
שמחה שהצלחת לעזור לעצמך ברייקי, הייתי שמחה לדעת מהי התחושה שמרגישים, כדי להשוות להילינג.
בי שרון.
מסכים איתך..
וחייב להודות שהתגובה שלך מפתיעה אותי:
זכיתי למחאות נמרצות על תגובות כאלה
בבחינת כמה אני לא מבין וכמה אני לא יודע
ואיך יהיה לי יותר טוב כשאראה את האור.
את, כנראה, אישה גדולה ומחוברת באמת.
נכון אמיר. מה שאני חושבת שקורה בתהליך הזה,
בטיפול ע"י גורם חיצוני,
הוא עוזר לך להתחבר למרכז ולשקט שלך,שמקורו בך בעצם,
כי אנרגיות הריפוי מקורן בנו,
ולפעמים מתוך כל הבאלאגאן אנחנו זקוקים למישהו לא מעורב,
שיזכיר לנו אותן ויעזור לנו להתחבר אליהן שוב.
תודה על התגובה ועל החיבור-)
מתחבר (מאוד!) לכך שאדם יכול לרפא את עצמו בעזרת נשימות ומחשבות רגועות.
אבל קשה לי לראות איך יד של מישהו אחר מעבירה אלי 'אנרגיות'.
אני חושב שבזמן שמישהו מניח מעליך את ידו, אתה שוכב רגוע ונושם עמוק וזה האפקט שעובד עליך.
לכן זה עובד. כמו כל דבר אחר שאדם מאמין בו ונכנס למוד הנכון בעקבותיו.
היי! רייקי בהחלט מרפא .למדתי רייקי 2 ואכן הגוף תמיד טעון ומאוזן!
מאחל לך שבת שלום.
תודה על הפוסט.
לא נעים לי להגיד, אבל עד עכשיו חשבתי שזה "ממבו ג'מבו"
הצלחת לגרום לי לרצות לנסות.
אכן דואגים לנו שם למעלה ותודה לאל על כך ותודה ישעיהו על הביקור ועל השיר הנהדר!
רבקה היקרה
מסכים אני איתך בכל מילה.
רייקי לפי דעתי היא מתנה אלוהית...
מנסיוני הרייקי היא אנרגיה המלאה באור,אמנם פגשתי גם כאלו המתפארים בשם הרייקי אבל בפנים ריקים הם מתוכן...חבל...אשרי האנשים כמוך הנותנים לרייקי עוצמות נפלאות של אור אמיתי ואהבה אוניברסאלית.
יום קסום
הרייקי הוא כלי נהדר
אני למדתי רייקי לפני
14 שנים והכלי הזה נתן
לי המון בשנים הראשונות
מודה שהיום כבר לא משתמשת
בו כמו פעם אין לי מושג למה
אבל בכל זאת חושבת שהוא
נהדר וכדאי לכל אחד ללמוד
ערב נפלא ושנה חדשה נהדרת
שתהיה לכולנו
ענת
אם תרצי אוכל להפנות אותך למקורות.
http://www.youtube.com/watch?v=G7hntLNd34g
שמח מאוד שהרייקי עוזר לך. מנסיוני הוא עוזר המון. ראו הבלוג שלי...
אל תעצרי בזה. תמשיכי לחקור את הרייקי. זה פתח נפלא להמון דברים.
גדי
רייקי בהחלט מרפא ומאזן האנרגיות..
מחשבות חיוביות ונשימות מרפאים
ומאזנים את האדם..
ממליצה לכל אחד ללמוד זאת..
נותן תחושה של שליטה על מה שקורה
לך בחיים..
בע"ה
אני מאוד מאמינה ברייקי
עברתי אפילו רייקי 1
נהנתי מאוד
תודה שההבאת חברה יקרה
ברוכה תהיי נשמה.
מקסים, רק טוב.
פוסט יפה ונפלא! אבל יש עוד שיטות אנרטיות שהם גם עוזרות לרפיו וזה בסדר .
כאלה דברים - כיף אמיתי לשמוע.
איזה יופי
ואני מודה לך רבקה יקרה
על הפוסט הנפלא הזה!
נויה
כתלמיד ומשתמש של רייקי
זה דבר מדהים
מתנה מופלאה שקיבלתי
מומלץ
שחר פרלמן
יועץ לעסק מצליח
רייקי זו אכן דרך ריפוי נפלאה
מזמינה אותך לחוות ריברסינג- אחד הדברים המשחררים שחוויתי