הם לא מבינים כלום במחלות.

22 תגובות   יום רביעי, 30/12/09, 16:00

צריך להוציא חוק: "היפוכונדרים לא מורשים להכנס ולגלוש באינטרנט".

 

את אלו שעושים זאת צריך להוציא מחוץ לחוק ואפילו לגזור עליהם מעצר בית (בתנאי שאין חיבור לשרת)...במחשבה שניה הם כבר נענשו.

 

היום אשתף אתכם בכאביי.

 

כואב לי וזה לא צחוק, כי כשלי כואב אני עשויה לזמן אפילו מומחה לפיסקי ירושה ולכתוב צוואה.

 

היפוכונדר מת כל כך הרבה פעמים בחייו שהוא כבר מגיע מוכן.

 

הוא בעצם בקורס הכנה מתמשך במהלך כל ימי חייו, הוא כל הזמן בתירגולים לסנריום הכי קשה שעשוי להתרחש.

 

הוא תמיד חי עם מחלה אקזוטית ואת הרופאים (ימח שמם, לא מבינים במחלות כלום וגם לא בחולים) כדאי לחייב להשתלם אצלו ברפואה כי עם  ספק ידע שכמותו אין טעם להתווכח.

 

הוא תמיד יהיה זה שבקופת חולים יוציא שקית תרופות ויכיר כל אחת ואחת מהן בערך פי ארבע מונים יותר טוב מאשר היצרן, הוא גם ישתף את כל החולים הלא מדומים ויתאר להם עם צידוקין והמחשות מדוע הוא הכי חולה בתור ועדיף שתדאגו להראות מאוד עסוקים, כי הוא מאוד ישמח להתיישב לצידכם ולספר לכם על מר גורלו.

 

בעצם באם יאהב תרופה, לא יהיה איש שיווק מוצלח ממנו, רק שלרוב ידבר על הקלה במצבו ולא על החלמה מלאה (כי תמיד חשוב להשאיר מקום לספק לכל מחדל שלא יגיע).

 

הוא בעצם חי בשביל לחלות, אבל איך שהוא זה לרוב מתפספס לו, הוא קצת כמו ואן גוך שמת בעוני, גם הוא ימות מן הסתם בריא ולא יזכה להנות מבציר פירותיו שזרע בעמל כה רב שוודאי גרם לו מגרנה ואנגינה סטרופטוקוקית.

 

הוא מת על חיות רק שאת רובן קשה לראות בעין בלתי מזויינת, סטרופטוקוקים הם חיית המחמד המועדפת עליו ובעל החיים היחיד שניתן להבחין בו מבין חיות המחמד שלו, הוא לבטח החזיר חולה השפעת.

 

אם תאחלו לו "המון בריאות" יקלל אתכם מתחת לשפמו ולשפתו העליונה בה לבטח יככב פצע חום הרפסי כזה וכשתשאלו אותו איך הוא מרגיש, גם באם לא נפגשתם עשרים שנה הוא ודאי יענה ביום רע במיוחד: "קצת יותר טוב"....הופה זו מלכודת ואל לכם ליפול לתוכה, כי אם לא תשאלו אותו מה קרה ודאי לא יכיר בכם עוד, הוא לא אוהב אנשים שלא מעריכים כישרון מלודרמתי כשלו.

 

הוא אלרגי לאבק, סריגים סינתטיים, ריחות לא טבעיים, טבע עם ריחות חריפים, בשמים, סמים וכל מה שמתחיל באות ח' מסתיים ב מ' סופית ובאמצע יש עוד שני יודים כאלה....לבית מלון הוא מגיע עם מצעים, למסעדה הוא מגיע עם חלב עיזים שגדלו במרעה שהושקה רק במי תהום שיובאו מאלפים ואליכם הביתה ודאי יגיע עם משאף ושני בלוני חמצן כי הסודה יכולה לגרום לו לזיהום פחמן דו חמצני קשה. 

 

***

 

חייבת לספר לכם שכבר שלושה ימים כואב לי בבית השחי הימני וזה ממש גורם לי כאב לב.

 

ועשיתי את הטעות של חיי, אתמול ברגע של משבר, נכנעתי לתשוקתי וכתבתי בגוגל: "כאבים בבית השחי".

 

מה אומר?

 

אהבתי אתכם, הייתם יקרים לליבי, קשה קשה, אבל הגיע העת להפרד.

 

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

 

מה אתם שותקים? מה אתם מחייכים? אתם לא מבינים שאם לא תעודדו וודאי אמות מהתקף לב חרדתי ולא מדלקת בבלוטות בית השחי?

 

תהיו אדיבים, אני נפגעת אינטרנט והפרוגנוזות כל כך קטלניות שאפילו להמשיך להיות חולה לא נשאר לי זמן.

 

זהו מפה אתם

 

תעודדו ותגידו שזה כלום ואני רק רוצה להוסיף ולאחל לכל כותבי הפרוגנוזות הללו שלא ידעו ולו יום אחד רווי נורופן זינט או אוגמנטין ראויי בחייהם.

 

 

 

 

דרג את התוכן: