ממש לקראת השנה האזרחית החדשה סיימנו את העבודה על האתר החדש של רפאל - www.raphaeltlv.co.il
הרבה מאד פרודוקטים עברו במטבח בזמן הזה אבל הגענו לקו הסיום ואני שמח לומר שהיה שווה לחכות. בשבילי, האתר הזה הוא הרבה מעבר ל"רק" אתר, הוא מסמל בעיני בעיקר את ההתחלה של עידן חדש, מגרה ומסקרן.
עד לפני כמה חודשים, האינטרנט היה בשבילי משהו ששמעתי עליו, שענין אותי אבל שממש לא ידעתי מאיפה להתחיל להבין אותו. כמו בכל דבר, גם פה ההתקשרות עם אנשי מקצוע עשתה את השינוי ובמהלך החודשים האחרונים האינטרנט תופס יותר ויותר מקום בחיים שלי ושל רפאל.
האפשרויות שהאינטרנט פותח הן מטורפות. מי חשב בכלל שמהעבר השני של המחשב יושבים כל כך הרבה אנשים שמתעניינים באוכל, קולינריה, מסעדנות וארוח? מי תיאר לעצמו שמתכון לקציצות יכול לעשות רעש כמו ארוע שלם ומי דמיין בכלל שאנשים יטריחו את עצמם לכתוב תגובות ומיילים אישיים שלמדו ומלמדים אותי המון.
תוך כדי העבודה על האתר, נחשפנו אני והצוות להמון אתרים ובלוגים בנושא אוכל וקולינריה מכל העולם – בלוגים של שפים, של מסעדות, של מותגי מזון, אתרים של צלמי אוכל מובילים, אתרים של שיתוף מנות ומתכונים ועוד. כשהתחלנו לחפש את המקבילות בארץ גילינו די מהר שמצב התחום בישראל – לא מזהיר... יש המון בלוגים ואתרים שמסקרים אוכל ומסעדות, אבל יש מעט מאד בלוגרים שבאמת מבינים בתחום. עובדה נוספת שגילינו די מהר היא שברוב הבלוגים המקצועיים הכתיבה אמנם מצוינת ועשירה אבל הצילומים... פה יש מקום לשיפור..
אחת מההחלטות העקרוניות שקבלנו לגבי האתר החדש היא להתחיל השנה לעבוד באופן עם הבלוגרים הקולינריים המקצועיים בארץ – לסייע להם לצמוח ולהתפתח ולתת להם מקום וביטוי באתר החדש, להזמין אותם לסדנאות מקצועיות שונות (הראשונה כבר מתבשלת..) ועוד. מהר מאד הבנו שקיים צורך נוסף ומשמעותי: שתוף פעולה עם צלמים מקצועיים שילוו את הטקסטים, יעבירו את החוויה ויביאו את הבלוג ואת מושא הסיקור לפסגות קולינריות וויזואליות. הארוע הראשון בנושא הזה נערך בשבוע שעבר בחדר היין הפרטי של רפאל. 6 צלמים מקצועיים ממועדון צלמי "קנון" מבית "קרט" ו 6 בלוגרי קולינריה מובילים נפגשו לערב מיוחד בו הוגש תפריט החורף החדש של רפאל ואותו עברו יחד הבלוגר והצלם. את התוצאות של הערב הזה אפשר יהיה לראות ממש בקרוב...לא מומלץ לקרוא רעבים.
אני מקוה שתיהנו מהאתר ויותר מזה מקוה שתהפכו לאורחים קבועים.
שנה אזרחית חדשה מצוינת שתהיה לכם! |
תגובות (5)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תודה רבה, זו באמת רק ההתחלה.
היי רפי
רפי,
מאחל לך שנת יצירה ועשייה פוריה
והמשך הצלחה.האתר החדש מרהיב!
שתהיה לך שנה אזרחית טובה ופוריה.
אם הבלוג בקפה הוא הפרומו לאתר, מובטחת לך הצלחה גדולה ובוודאי תזכה לביקורי.