יופי של מחמאה.
והאמת היא עדיין ממשיך לכאוב לי הגב. אמנם לשבת אני קצת יותר יכולה.אבל רק לשבת על כיסא , לא ממש על משהו אחר. כי עדיין קשה לי לקום.
אז אני מתאמנת עכשיו בשירה לפחות על השיר "עוגה עוגה עוגה לשבת לקום, לשבת לקום". אולי ככה יהיה לי יותר קל במעשי אחר כך. נו מה לעשות צריך להתאמן בכל דבר לפני שניגשים אליו.
אבל אם אני חושבת קצת יותר לעומק, אולי אפשר שהוא ישב על הכיסא ואני עליו מהכיוון ההפוך ואז אני אוכל להחזיק במשענת של הכיסא ואז יהיה לי יותר קל לשבת ולקום. מה דעתכם?
אךךךך.... לשבת......אה..... לקקקקקום... ל...שבת.... לקו...ם.
אז זהוא רציתי לספר לכם עוד קטע בסקס עם ההוא הקרימינלי.
פעם אחת שעשינו סקס כזה מאחורה, יעני על ארבע. אז כשהוא חדר לתוכי הוא פתאום נזכר להגיד לי שאזכור יותר מאוחר,שצריך לנקות את הכלוב של הציפור ולהחליף לציפור הבנדוק שלו מים ואחר כך לקנות משהו מהמכולת . ותוך כדי אקט הוא אמר לי את זה .שמעתם?. והוא אמר לי בסדר? את שומעת? ואני עניתי :ב...ט..ח כ......ןןןןןן כן..ןן...... נ.... אהה.... מי שמע בכלל ?הוא נורמלי? אחר כך כשהוא חזר הוא שאל אם ביצעתי את הפעולות שביקש. לא הבנתי על מה הוא מדבר המופרע.
תגידו ? לפי דעתכם , הוא היה רציני?
|