הרבה חברים שאלו אותי למה אני מתכוון בדיוק?
שזה קצת מפחיד, אז אולי הגיע הזמן לספר לאלה שלא יודעים שבין שאר עוונותיי אולי התברכתי בקצת מהיכולות שהייתי מגדיר אותם מעל ומעבר.
אז למה אתה מתכוון בדיוק היא שאלה אותי?
ואני מסתכל עלייה במבט חודר, כן יש לי עניים קטנות,צרות ומלוכסנות, עניי רנטגן, ואני מתחיל לספר לה את סיפור חייה, מה עובר עליה כרגע.לא מעט חברים עברו איתי תהליכים של התחזקות,והתחברות. אני מאד אוהב לשיר,לספר סיפורים, לרקוד,ולמצות את החיים.אבל שאני מתחבר לנשמה אבודה, אני מרגיש כאילו יש לי ייעוד לעשות משהו למענה.
לא רוצה להישמע פלצני. כתבתי סדרה של פוסטים על חוויות מעל ומעבר שעברו עלי, וכיצד עזרתי, ופתחתי שערים לאנשים, אלה שירצו להיחשף ולספר זו זכותם, ואני לא אביא את סיפורם מפאת צנעת הפרט.
אז מי אני?
בחיי אני איש ערכי ומעשי, עוסק בבנייה, ביצור, ובניהול אתרי אינטרנט מעניינים, ועוד מיזמים שאני חושב שיכולים לגרום לי אושר בעשייה שלהם.אך יחד עם זאת אני איש מלא רוחניות שלומד בעצמו מספרי הקודש, שמרגיש שיש לו יכולות, והוא מסוגל לתת ולהעניק מעצמו ידע ועזרה לאנשים שזקוקים לזה. ומאד הייתי רוצה להנחות ולהעביר מהידע לאנשים, ולחברים,שהנשמה שלהם צמאה.
אז למה סיפרתי לכם ?
ראשית שרציתי שתדעו יותר עליי, אני כותב שאני מרגיש צורך, ויש לי השראה. אבל אני עוזר מאחר ואני חייב כי זו מצווה, ואם באמת ניחנתי בכוחות מתפקידי לחלוק את זה עם מי שזקוק לזה. כתוב במקורות "עשה לך רב וקנה לך חבר". אך מאחר ואתם כבר חבריי,אז אני צריך לשמש כרב לעת הצורך. כי כל ישראל ערבים זה לזה.
ובנימה אופטימית זו, עם שיר חם בלב, של עמיר בניון, עומד בשער,שבאמת תבוא על כולכם הברכה והגאולה בשנה זו. |