0 תגובות   יום שישי , 8/1/10, 15:39
קיימים שלושה סוגי סוחרים:
סוחרים יוזמים- סוחרים שלא מפסיקים לפתח את עצמם, גדלים וצומחים. תמיד יהיו בעלי אנרגיה ולא יפחדו לנסות ולהיכשל. הם יודעים שכל ניצחון מקדם אותם.
סוחרים אדישים- נהפכים מסוחרים למשקיעים משתי סיבות: כאשר העסקה הולכת נגדם ומצפים שהיא תחזור חזרה לנקודת ההתחלה שלהם או שהעסקה מניבה רווחים לא רעים והם רוצים עוד.
סוחרי הקורבנות- סוחרים שתמיד ימצאו את מי להאשים: את הברוקר, את שחקני המעוף, את הגורו בפורום או מרצה ממכללה מוכרת המספק איתותי קניה ומכירה ועוד. תמיד יהיה להם את מי להאשים במצב שהגיעו אליו. המומחיות היחידה שהם פיתחו היא בלהפנות אצבע מאשימה כלפי מישהו אחר. אגב סוחרי קורבנות לא מתים הם רק מתחלפים.
אם נסתכל על 3 סוגי הסוחרים נוכל לראות שהסוחרים היוזמים הם אלו שמגיעים להישגים פורצי דרך כי הם לוקחים אחריות על חייהם.
אם נרצה להשתייך לסוחרים היוזמים עלינו לפתח את רמת המודעות שלנו, ולמה הכוונה?
כמה אתם מרוויחים מכל עסקה? מה המטרה שלכם? האם אתם מסתפקים ב-1000 ₪ לחודש כהשלמת הכנסה? אני מניח שלא.
אתם מרווחים כמה שאתם מרוויחים מכוון שכיוונתם לכך. אם הייתם מודעים איך לכוון יותר גבוה הייתם  יכולים למשל להרוויח 10,000 ₪ לחודש.
אפשרי? בוודאי!
ככל שרמת המודעות שלכם תגדל כך תשתפר רמת התוצאות שלכם.
אז איך עושים זאת?
דרג את התוכן: