מי הזיז את הגונדי שלי? / כל בית צריך מסננת ! (בשביל הפולו- אורז פרסי, אחד אחד)

22 תגובות   יום חמישי, 14/1/10, 17:17


 אוכל פרסי

די כבר!!

מספיק!!

די לפרסיאדה הזאת!

החלטתי להמיר את מוצאי!

אני רוצה להיות טוניסאית! כן, כן, כן.

מוכנה להמיר את מוצאי ולאכול כל יום רק אוכל טוניסאי! גיסתי דרדרה אותי אל העולם הזה-  איפה עוברים גמילה?

ישבתי סיפרתי לממן, (אמא, בפרסית)

עזבי ממן את האוכל הפרסי, עזבי את הסושי שאנחנו אוהבות (אבא שלי אומר על סושי בסלידה: מה זה הדבר הזה?? אני לא מאמין ששילמתם על הדבר הזה כסף??)

עזבי את הפיצה והספגטי האיטלקיים, עזבי את הסלטים המרוקאים,

עזבי את השבקייה והזולובייה ואת המופלטה,

עזבי אמא את האוכל ההודי (שהוא בעצם פרסי, רק חריף)

עזבי את האוכל של האשכנזים האלה עם הסוכר (בהחלט הטעים! אכלתי בקיבוץ חפץ חיים. טעים! די לירידות על הגפילטע פיש. אהבתי!)

ותשמעי מה אני אומרת לך על האוכל הטוניסאי-

איזה אוכל!!!

יש להם בצל ממולא מדהים, קציצות מרמומה, הם מכינים בעצמם נקניקיות, יש להם גם קוסקוס נפלא, כל סלט הכי פשוט שלהם זה מעדן מלכים, שלא טעמתי בשום מקום, ואמא, הפריקסה!!

(יש אוכל טוניסאי באשדוד- מגיעים לשם מכל הארץ. אני עם הזכרון שלי. שכחתי את השם...)

אז זהו! אני רוצה להיות טוניסאית! איפה ממירים מוצא? אני באה עכשיו!

 אינטרנט/ אתר הקפה/ ערך החברות (ווינטר!)

אילו הייתי חוזרת לספסל האקדמיה – בנושא זה הייתי בוחרת לעבודת המחקר שלי.

מדובר בתופעה סוציולוגית, פסיכולוגית, (במיוחד פסיכופתית- נוירוזות פה בקפה :-)

שבעיקר מייצגת שני מגזרים- אלו שמשווקים את עצמם באינטרנט, שממוקדים במנוף האדיר שיש לפלטפורמה הזאת להגיע לקהל כמה שיותר גדול ולמכור!

ואלו המייצגים את פניה של החברה במאה העשרים ואחת- חברה של בדידות! של ל- ב- ד!

(ואלו שזה עוד תחביב שלהם, כי בקפה, למשל, כן יש ביטוי מאד יפה ומרשים של יצירה, של הגות, של דעתנות. כן, גם אני קיבלתי בנוסף הצעות על הצעות שעניינן כוס – אבל לא כזה שמכינים ממנו תה פרסי...(-:

ובין היתר גם תחנונים – תכירי לי מישהי. 

רק דוגמא אחת קטנה להשפעה הפסיכולוגית- קיצונית של האינטרנט:

עסקת גלעד שליט אינה יוצאת לפועל עקב הטלת הוטו, ובצדק רב, שמטילה ממשלת ישראל, בין היתר, בנוגע לשחרור רוצחת הנער אופיר רחום, שפיתתה אותו להפגש עמה באמצעות שיחות באינטרנט.

מקווה לכתוב בהמשך פוסט קצר בנושא. 

חלומות

מסקנתי בנוגע לחלומות ולסמלים המופיעים בהם היא, שאין לייחס לזה חשיבות כלל וכלל, הפרשנויות הן רבות מדי, סותרות, לא נכונות. אל תקפצו לשום מסקנה!

אבל מנסיוני חלומות לעולם אינם מאכזבים, והם כן כלי של תקשור והעברת מסרים בשני מקרים בלבד- אדם שאתם מכירים ומופיע בחלומכם, גם אם הקשר עמו נותק, ההופעה שלו בחלומכם מבטאת את הגעגוע שלו, שחשב עליכם, הוא מוסר לכם ד"ש!!

ואם מדובר חלילה בנפטר- הוא מעביר לכם את המסר שהוא איתכם ברוחו, נמצא ויודע הכל. אותי זה מדהים כל פעם מחדש.

המקרה השני, כך אומרים, (לי באופן אישי זה לא קרה), כאשר אתם שואלים- מתלבטים באיזשהו נושא, התשובה יכולה לפתע להופיע בחלום. אומרים- לנהוג כפי שנאמר בחלום.

נ.ב- קלפי טארוט

כל קלף מתאים את עצמו לשאלה שאתה שואל, לא??

סתם  הובי חביב כזה, הטארוט, לא? 

 

 

סופ"ש חלומי לכולם!


(התמונה האחרונה - זה ע'ורמה סבזי כמובן. עין גרונית בבקשה)
דרג את התוכן: