כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    שוק ההון

    הבלוג מתעסק בניתוח טכני בעיקר, ומכוון לסוחרים ולאנשים המתעניינים בשווקי ההון.

    תגובות (1)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      23/1/10 19:24:


    אותי שכנעת !!!!

    קצת סבלנות + ריבית  0% זה מכוון את השווקים רק לכוון אחד -  צפונה.

    אז אולי נראה זעזועים או תיקונים להפך זה אפילו בריא לביסוס המשך העליות.

    שבוע טוב

    הרגולציה של אובמה, דעה!

    1 תגובות   יום שבת, 23/1/10, 12:33


    2 הכוחות הכי חזקים בשוק ההון הם תאוות הבצע והפאניקה. השוק לעיתים נראה כאילו איבד את שפיותו והיגיון אין בנמצא, ואז מבינים שתאבת הבצע אוחזת במשקיעים שמפחדים לא להשתתף בחגיגה או במקרה השני, הפאניקה השתלטה ואף אחד לא רוצה להיתפס אחרון עם הסחורה.
    השבוע הכריז אובמה מלחמה על תאוות הבצע. כרגע ציינו שזה אחד הכוחות הכי חזקים בשוק. לפי התגובה שלא איחרה לבוא מהוול סטריט, הוא יפסיד. הדרך היחידה שלו להתמודד מול הכוח הזה, הוא לזרוע פאניקה.
     את הירידות אתמול הסבירו בכך שאובמה מתכוון ליצור רמת פיקוח חדשה, כזו שתמנע מהגופים הפיננסיים להרוויח הון תועפות, אך מנגד, לא יסכנו שוב את הכלכלה העולמית, ובעצם כך, חותמים על סיום המשבר. האם מה שהוא מנסה לעשות רע לכלכלה? לא ולא. ההיפך. כל הטיפול עד עכשיו היה טיפול בתסמינים של המשבר.עכשיו, זה הטיפול במשבר.לצורך העניין, כשכואב הראש עקב אי הקפדה על שתייה, לוקחים כדור נגד כאבים. אבל כדי שהכאב לא יחזור, אנחנו חייבים להקפיד על שתייה.הצלילות שראינו בימים האחרונים נובעים אחד מהשניים: צביעות או רמאות.למה צביעות? כי הוא רק יעזור לכלכלה אז למה הירידות. למה רמאות? כי אני מאמין שוול סטריט פשוט עושה לו שרירים כדי שיחזור בו מדבריו או כדי שהרגולציה שהוא מתכנן לא תאושר. הטיפשות הבלתי נתפסת של המשקיעים הקטנים, מטרידה אותי. הסבר: איך יכול להיות שהבנקים הפכו רווחיים אם אנשים לא לוקחים הלוואות, את ההלוואות שלקחו לא מחזירים, יש עוד עיקולי בתים, הבנקים עצמם לא נותנים כמעט אשראי, אז איך הם הרוויחו מספיק כדי להחזיר את כספי הממשל ולחלק מיליארדי דולרים כבונוס? אה! את הכספים שהם קיבלו מהממשל כדי להתאושש ולתת אשראי ולעזור לכלכלה, הם השקיעו בבורסה!!! הטיסו אותה למעלה, ועכשיו כשהם רווחיים, הם מחזירים כספים ולוקחים בונוסים. כל זה על חשבון משלם המיסים הפראייר מאמריקה. אתם קולטים את כוחה של תאוות הבצע?כתבתי למעלה: הדרך היחידה שלו להתמודד מול הכוח הזה, הוא לזרוע פאניקה. אובמה צריך לצאת במסע שיווק של תוכניתו, ולהסביר, שבלי הרגולציה, תוך שנים ספורות אנחנו באותו בוץ. השאלה אם הגרעון לא יהיה גדול מדיי מכדי לחלץ אותם ולמעשה את שאר העולם. כנראה שעדיין לא הפנימו שם, שהמשבר גרם לאמריקה לאבד הרבה מהמותגים שלה ומכוחה. הסינים השתלטו על חברות, וגם האמירויות השתתפו בחלוקת השלל הזול. האם האמריקאים רוצים לתת לקומוניסטים ולגופים תומכי אוסאמה בן לאדן את האפשרות להשתלט על אמריקה?...ככה זורעים פאניקה. לדעתי הצעד שהוא עושה, גם אם הוא פוליטי הוא צעד נכון. בתקופה הקרובה (מספר שבועות) אנחנו צפויים לטלטלה כזו או אחרת. במידה ותבוא התפקחות מהשווקים, מהמשקיעים, הבורסה תתייצב ותחזור לעלות. כמה שיותר מהר יותר טוב. רגע לפני שאתם מעירים את הדוב, תחשבו טוב טוב למה עלינו עד עכשיו, ולמה אנחנו יורדים עכשיו (אם וכאשר...). 

    דרג את התוכן:

      ארכיון

      פרופיל

      חיים הלל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין