מרפאת כאב-המרכז הבריאותי רפאל 2 אימון אישי לתחזוקת הגוף

0 תגובות   יום ראשון, 31/1/10, 01:11


מרפאת כאב המרכז הבריאותי רפאל 2 באשקלון משלבת מיגוון רחב של של פתרונות רפואיים מתקדמים כדי לשפר איכות חיים ,ולחיות ללא כאב.המטופל יעבור אימון אישי לתחזוקת הגוף ,ילמד ויבין איך לקחת אחריות ולהקשיב לגופו . יחד ננתח את הבדיקות והצילומים ,נקבע תוכנית טיפול ונתקן תוך כדי הטיפולים.

המטופל יוכל לרכוש או להשכיר אמצעים שונים ולהתנסות במכשיר בקלייף,מיטת עיסוי רפאל2 ומכשיר לייזר המתקדם מסוגו הכולל אינפרא אדום וסביבה מגנטית  .

המטופל יצטרף למועדון חברים ויקבל תמיכה מתמדת , יוזמן להרצאות בנושאים רפואיים כגון:פיברומיאלגיה, אוסטאופורוזיס,תזונה נכונה , הפעלת הגוף, פזיותרפיה , תרגילים חכמים ,מניעת סטרס, שיקום פה ועוד לפי בקשת הציבור .

במרכז הוקמה קבוצת תמיכה של חולי פיברומיאלגיה אשר תיפגש תדיר תייצר אינטרקציה ,תקבל עדכונים ומידע על כל החידושים והפתרונות .

כאבי גב מסיבות של בלט דיסק או פריצות דיסק ,יינתן מענה אמיתי ותמיכה -אין צורך בניתוחים 99% מהם מיותרים .גם בתחום כאבי הברכיים והסיפור על נגמר לי הסחוס ,תוכלו ללמוד ולהכיר בעובדה שיש הרבה מה לעשות לפני שמבצעים ניתוחים להחלפת מפרק הברך שהוא מסובך וקשה לשיקום .

דרג את התוכן: