טרום המסחר - 2/2/10

0 תגובות   יום שלישי, 2/2/10, 08:31

בוקר טוב

 

פרשה חדשה (בפסגות) מסעירה את הכותרות הכלכליות והפעם הרצת מניות. על האופן בו אנו בוחרים בית השקעות שינהל לנו כסף או גורם אחר, נייחד דיון כשלעצמו בימים הקרובים.

 

מדדי ארה"ב מצליחים לאחר ימים ארוכים, גם להתחיל בעליות וגם לסיים בעליות. אסיה מתקנת למעלה גם כן (ואפילו מניות טויוטה) הארביטראז' חיובי מעט 0.32%+ רק החוזים העתידיים מעט אדומים.

 

אירופה סיימה אתמול בעליות ערות. נתוני המאקרו שפורסמו אתמול היו בסה"כ בסדר (בבריטניה טובים), והיום יומן המאקרו דלילי ויכלול מכירות בתים חדשים בשלב חוזה ב 17:00.

 

במידה ואירופה תתחיל חיובית והסנטימנט יקרין על החוזים העתידיים, הבורסה אצלנו תמשיך בעליות. העליות בתקופה זו מעט בעיתיות ולא בטוח שאנחנו סיימנו את הדישדוש והתיקון כלפי מטה, ממש לא. גם בתיקון יש ימי עליות אבל האופטימיות חייבת להיות נשלטת. דווקא יום המסחר אתמול מאפיין את התקופה - דישדוש פראקסלנס.

 

לסכום:

 

הסנטימנט עדיין לא השתנה. 1133 תהווה התנגדות סבירה במידה וסטיות התקן לא תשתנינה מהותית. על מנת לשמר עליות, אלו חייבות להתמך בהמשך נתוני חברות טובים מארה"ב, נתוני מאקרו טובים וסיום הערפל סביב הרגולצייה אותה מתכנן הנשיא אובמה בארה,ב, והרגולצייה המוניטרית בסין לאור נתוני צמיחה חדים.

 

עליות - בהתחלה. אח"כ - אני חושב על תיקון מטה, אבל הכל מותנה מארה"ב ואירופה.

 

בהצלחה.

דרג את התוכן: