כותרות TheMarker >>
    page id : 9

    ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café

    כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.

    ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.

    אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי

    תרבות אמריקנית פופולארית

    הבלוג מתמקד בעיקר בטלויזיה אמריקנית, פרוגרמינג ורייטינג בארצות הברית. מדי פעם נגלוש גם לעולם הקולנוע וגם לפוליטיקה, שהרי מדובר בשנת בחירות.

    "רביעיית רן" ו"קן הקוקיה" נמכרו לאמריקנים

    0 תגובות   יום רביעי, 3/2/10, 07:49

      תעשיית הטלוויזיה הישראלית זוכה בשנים האחרונות למחמאות רבות מתעשיית הטלוויזיה האמריקנית, אבל מצבור כזה של מחמאות בבת אחת, כפי שהיה הלילה ( שלישי ) הוא בהחלט חסר תקדים.

     

    קודם כל נתחיל עם הודעתה של רשת CBS  על רכישת הזכויות להפקת גירסה אמריקנית ל"רביעיית רן" של חברת הלווין יס.

     

    הפיילוט האמריקני ייקרא QUINN-TUPLETS   ויעסוק בחמישייה ( במקום ברביעייה ) לבית משפחת קווין. בדומה למקור הישראלי, הסדרה תעסוק בחייה של חמישייה, שתועדה מאז היוולדה. אולפני הטלוויזיה של סי בי אס יפיקו, בכירי חברת הלווין יונה ויזנטל, אורן יעקבי, גיורא יהלום ואילון רצקובסקי יקבלו קרדיט של מפיקים בפועל, כמו גם סוכן האמנים אריק קנלר, שחברת ההפקות שלו עומדת מאחורי הגירסה הישראלית.

     

    ההודעה על הפקת רביעיית רן אמריקנית מגיעה כשבוע לאחר שנודע כי רשת FOX  תפיק גירסה קומית מקומית ל"רמזור" של אדיר מילר.

     

    עוד אתמול- חברת ההפקות החדשה של בן סילברמן, לשעבר ראש חטיבת הבידור של NBC  , הודיעה על עסקה שחתמה עם חברת "אבוט רייף המאירי" לעיבוד של כמה מהפורמטים המקוריים שלה, ובראשם "קן הקוקייה", שמועלה בימים אלה בארץ בשיתוף פעולה עם "סלקום" ובשידור ב"פייסבוק".

     

    סילברמן שפע הלילה מחמאות לישראלים. "ישראל הפכה בשנים האחרונות לחממה האולטימטיבית לרעיונות"- אמר סילברמן והוסיף : " זה מזכיר לי את הולנד שלפני עשר שנים".

     

    סילברמן לא עצר כאן: " לישראל יש בסיס צרכנים מחונך היטב, והם משקיעים בטכנולוגיה בצורה דינאמית במקביל לרעיונות קריאייטיביים נהדרים".

     

    ההתייחסות להולנד היא כמובן מחמאה ענקית. לפני כעשר שנים הפכה חברת הפורמטים ההולנדית "אנדמול" לספקית הריאליטי הגדולה ביותר לשוק האמריקני, עם תכניות כמו "האח הגדול" ו"דיל או לא דיל".

     

    כזכור, "רביעיית רן ו"רמזור" אינן התכניות הישראליות הראשונות שנסעו אל מעבר לים.

     

    "בטיפול" של הוט וחגי לוי ביצעה מעבר איכותי מוצלח ל-HBO  , ובימים אלה אף מפיקה הרשת האמריקנית עונה שלישית לדרמה המינימליסטית.

     

    ב-CBS  חוו כישלון עם הגירסה המקומית ל"האקס המיתולוגי" של סיגל אבין וקשת.

     

    "מסודרים" של קשת אמורה הייתה להפוך ל-LOADED   ברשת FOX  אבל לא הצליחה להגיע לשלב הפקת הפיילוט.

     

    "פופ טארטס" מחזיק אצבעות לבחורינו ונשינו המצויינים ומאחל הצלחה לכולם.

     

    לכתבה המלאה לחצו כאן.

     

    רוצים לקרוא עוד סיפורים מרתקים שכאלה? מה הבעיה?

     

    היכנסו ל

     

    "פופ טארטס- תרבות אמריקנית פופולרית, הבלוג של אפי טריגר"

     

    קפטן ג'ק מגיע לעקרות בית נואשות

     

    עוד פרסומת נפסלה לשידור בסופרבול

     

    אבודים- פרומו חדש שכולו וידאו חדש וראיונות עם הצוות

     

     ועוד ועוד ועוד ועוד

     

    פופ טארטס- תרבות אמריקנית פופולרית, הבלוג של אפי טריגר

     

    ראשונים תמיד אנחנו תמיד

     

     

    דרג את התוכן:
    addthis

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      efitr
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין