כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    חם ומתוק

    הרהורים על סקס ונשים, אם יש הבדל מהותי בכלל, סיפורי זימה ופנטזיות. חלק קרו באמת, או קרו חלקית. חלק אולי עוד יקרו.

    ארכיון

    לפני שיוצאים לשתות

    1 תגובות   יום רביעי, 3/2/10, 15:16


    אני פותח את הדלת ומחייך, היא מחייכת חזרה. לא נפגשנו כבר המון זמן, והנה היא בעיר. יוצאים לבירה. איזה כיף.

     

    היא נכנסת ואנחנו מתחבקים, אני מלטף את המותן שלה, היא שמה יד על החזה שלי. תמיד זה ככה. הזדיינו פעם אחת, מזמן. ומאז תמיד כשאנחנו נפגשים יש את הלטיפות האלה, על סף הסקס, לא מעבר. לפעמים היד שלי קצת פולשת אל מתחת למכנסיים שלה, ללטף קצת את הישבן, לפעמים היד שלה מטיילת על הגב שלי מתחת לחולצה. אף נלחץ לצוואר, חיבוקים ארוכים. אבל זהו.

     

    אני כבר עם המעיל, סלולרי ביד, כשהקווי מטרטר. אמא שלי. אני עונה ומצטער על זה, קשה לנתק שיחה איתה. רותי נעמדת לידי, עושה לי פרצופים, מנסה להסיח את דעתי. היד שלה חובקת אותי, ואני אותה. נמאס לה די מהר, והיא מסתובבת להציץ בעיתון שעל השולחן. אני מחבק אותה מאחור ביד אחת. הישבן הקטן שלה זז קצת, מתחכך כנגד קדמת הג'ינס שלי, והזין שלי מזדקף. היא מרגישה, ונלחצת קצת אחורה. אני מחבק אותה חזק, מצמיד, מתחכך כנגדה.

     

    שנינו זזים ביחד. אמא שלי אומרת משהו על הקורס החדש שלה בקדרות ואני מנשק את הצוואר של רותי, נושך קצת. היא משעינה את הראש על הכתף שלי, ושולחת יד אחורה, אוחזת בזין שלי דרך המכנסיים. "נעים", היא אומרת בחולמניות. אני פותח את הג'ינס שלה, מכניס יד מתחת לתחתונים, מלטף כוס חלק ורטוב. היא פותחת המכנסיים שלי, משחררת את הזין ומלטפת אותו לאט. אני עדיין מקשיב לאפרכסת כשרותי מתכופפת קצת קדימה, ואני חודר אליה לאט.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        6/2/10 08:44:


      מתכופפת ומחייכת

       

       

      מעולה.