בתי הדין הרבניים, האם לא נעשה מספיק נזק?

10 תגובות   יום ראשון, 7/2/10, 09:22


הבעיה של בתי הדין הרבניים ידועה באפלייתה לגבי נשים, ואם לא די בכך שבוע עבר הבנתי שח"כ גפני (איש דתי "למרבה הפתעתי"....)מנסה לחוקק חוק שיוסיף לרשות המוזרה הזו והתמוהה עוד סמכויות.

מעולם לא הבנתי מה לרבנות וליכולתה לשפוט, אין להם , לדיינים, שום רקע משפטי , הם נתמכים ע"י חוקי התורה כשלא כל אזרחי המדינה מאמינים או רוצים להישפט לפיהם!

לא פעם צולמו תכניות בנושא אך דבר לא נעשה בעניין!

אינני אומרת שבבתי משפט לענייני משפחה הכל נעשה בתום לב, אך בתי הדין הרבניים "מרשים" לעצמם להתעלל יותר בנשים ועל אחת כמה וכמה נשים חילוניות!

לא שמעתי מעולם על אשה חילונית שיצאה מרוצה מהחלטות בית הדין הרבני...

בית הדין הרבני מושפע בהחלטותיו ונוטה להכריע לטובת בן או בת הזוג אשר חובשים כיפה או מטפחת...ואבוי לבן או בת הזוג שמגיעים כחילוניים גאים לדיוני הרבנים.

מיותר לציין שרבים מגיעים לדיונים ב"תחפושות" של דתיים, אף על פי שפורים מתקיים רק פעם בשנה וליומיים....והדיינים מתרשמים מנוכלים אלו ונותנים החלטות אשר הורסות חיי הורים וילדים.

לצערי כשפונים לכל מערכת(כמו מבקר המדינה)שתטפל בנושא התשובה המתקבלת היא "איננו מטפלים בהליכים משפטיים".

האם אין "אבא ואמא" במדינה הזו?

מה תפקידו של מבקר המדינה אם לא "לבקר" אותה? או שהוא מבין את עבודתו כ"מבקר" בסלונים לביקור על כוס קפה וקרואסון? אמממ...

 

דרג את התוכן: