כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    חם ומתוק

    הרהורים על סקס ונשים, אם יש הבדל מהותי בכלל, סיפורי זימה ופנטזיות. חלק קרו באמת, או קרו חלקית. חלק אולי עוד יקרו.

    ארכיון

    להתעורר בשבת בבוקר

    2 תגובות   יום ראשון, 7/2/10, 21:49


    השעון מצלצל בשבע. אני קם ומדדה לדלת, מסובב את המפתח, וחוזר למיטה. אני חושב שבטח לא אצליח להירדם, ואז שוקע בחזרה לשינה מתוקה.

     

    אני מתעורר מהרעש של הדלת הנפתחת. עד שאני פוקח עיניים, עוד הלום שינה, היא כבר הורידה את החולצה, ועכשיו עסוקה בלהיפטר מהמכנסיים. אני מחייך אליה, והיא מחייכת חזרה, ואז צוללת אל מתחת לשמיכה. אני מרגיש את הטרנינג מופשל ממני, ואת הפה החם שעוטף את הזין שלי, שכבר עומד כמעט לגמרי.

     

    אני שוכב שם, מכוסה. קר, ואור חיוור חודר פנימה, ושקט בחוץ, והדירה נראית בדיוק כמו שנראתה קודם. יש לזה איכות של חלום.

     אני עדיין מתחת לשמיכה, עדיין חצי ישן, אבל פה חם עולה ויורד במתינות על הזין שלי, ידיים חופנות את הביצים שלי, מטיילות על התחת, אצבע מרפרפת, חודרת.

     

    אני מכניס יד מתחת לשמיכה. מלטף כתף חשופה, אוחז בשיער שלה שאסוף בקוקו, קצת מכתיב את הקצב. אנחנו יודעים מה יהיה בהמשך. הבוקר הזה הוא לגמרי שלי. אחרי שלא אוכל יותר אגרור אותה למעלה, אשכיב אותה על הבטן, אנשק את דרכי במורד הגב אל פלחי הישבן שלה ואלקק אותה שם, לפני שאחדור אליה מאחור. אבל בינתיים אני לא רוצה לזוז, רק לשכב שם ולהתעורר לאט, ככה.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/6/10 17:09:


      לצערי אין הרבה בנות שיודעות את המהלך הזה......

      ומנסיון שיש אחת כזו צריך לשמר!

        9/2/10 18:57:


      הכי טוב להתעורר לאט.