כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    כבר לא אופטימית....הבלוג של מיה

    טוב אני מתחילה

    5 תגובות   יום שלישי, 16/2/10, 12:34

    היי, אני עדיין לא יודעת מה אני עושה כאן, אני? בלוגרית? נכון שאני אוהבת לכתוב ולפטפט...ת'אמת, במצבי היום, אין לי הרבה עם מי, אז אני שופכת כאן את כל הביקורת, המילים, המחשבות וגם הלבטים, הריגושים, החוויות וסתם הגיגים משעמום ומתוך הלבד שלי, מתוך הרצון לשתף וגם קצת לצחוק על עצמי.....אני כבר לא אופטימית יותר, וזה קשה לי להתרגל..אני מקווה שזה יצליח לי, כי אם לא אני תקועה. אופטימיות זה תיק. זה פשוט תיק ללא תחתית, או בור ללא תפרים מתחת...ההיפך, מה אני מבלבלת את המוח.

    אני לא יודעת מה צריך/כדאי/מותר לכתוב, אבל מה 'כפת לי..תקראו או תסגרו את הדף שלי...

     

    להיפטר מ-3 הנקודות זה גם סיפור. לאן שאני הולכת, לאן שאני חוזרת, שלוש הנקודות האלה רודפות אחרי. מה יהיה? כבר מתחילים להעיר לי עליהן. אני חייבת להפסיק. בפייסבוק אנשים חושבים שזה כמו קמע, לא מבינים מאיפה זה בא ומה המשמעות. אז רדו מזה, זה סתם, כי אני לא יודעת מתי להפסיק. לדבר כמובן. כל דבר צריך להימשך עד אין סוף. כל משפט מתחיל ולא רוצה להיגמר. זה כמו לומר לעצמי, טוב, נו אח"כ תוכלי להמשיך לדבר, טוב אח"כ תוכלי להמשיך את המחשבה......די. מהיום נקודה אחת וזהו. וואלה, זה כמו טיפול פסיכולוגי, הבלוג הזה, דווקא יש מצב שאני ממשיכה מכאן. תכינו את העיניים ואת העצבים, אני אמשיך לכתוב כאן. וכבר הבהרתי, זה יהיה בלוג של אישה לא אופטמית בעליל. :-)

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      מעניין ומצחיק הצגת עצמך..נראה מה הלאה..
        16/2/10 16:08:

      גם אני חולה ב"מחלת" הנקודות...

       

      אולי זה שאריות של "בהצלחה עם שלוש נקודות" - שהיינו קוראים ב"מעריב לנוער" ?

       

      בכל אופן - בהצלחה!

      ותיכתבי הכל.

      בלי לדפוק חשבון!!! 

        16/2/10 14:26:


      שלוש נקודות בסוף משפט אחרי מילה או באמצע הגיג כל שהוא שלך
      מעידות שיש לך עוד משהו להביע אבל את לא רוצה/יכולה/מסוגלת להעלות אותו על הכתב
      ואת מצפה שהקורא ינחש למה התכוונת ישלים בדמיונו את הרעיון

      וכמובן גם יתן לך את הקרדיט המגיע

      מצטער שהתגובה היא לא בסגנון "מדהים ,ענק, גדול ומהמם "  כמו רוב התגובות
      בקפה אבל יש לי הרושם שבאמת רצית תגובה עניינית ולא מתחנפת

      תמשיכי לכתוב ותראי איך תשתפרי עם הזמן

        16/2/10 14:03:

      תלכי למוקד כמוני

      בהצלחה יפההה

        16/2/10 13:14:

      ב ה צ ל ח ה  בדרך החדשה :)

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל