תרבות הבידור להמונים- מסוכנת!!!
מדובר בסרטון שאינו מראה את הזוועה, קרי דם וקריעת חלקי גוף, ממש לא. אני שואלת, האמנם? מחיאות הכפיים לתרבות ה"בידור" המעוותת, כמו ארץ נהדרת אצלינו תוכנית תת רמה.
הכל מתחיל משם. כשאין מי שיכוון את העדר, העדר נטרף! תרתי משמע!
הרבה כוח יש לתקשורת, כוח שהתקשורת משתמשת בו בזילות ובלעג! לתוכנית עלובה כמו "ארץ נהדרת" קוראים היום סאטריה.. חחח.. גם כן בדיחה.. התוכנית הזאת לועגת, מלא בוז, תוכנית שהכותבים שלה הם אנשים קטנים שמכוונים נמוך!
זה לא "ניקוי ראש". עושים כסף מלעג ויצירת בוז והבערת כל בתי האב.. בושה ויריקה לעורכים ולמקבלי ההחלטות בערוצים המסחריים באשר הם בארץ ובעולם. ארץ נהדרת זו תוכנית נמוכה ומסריחה מכל פינה אפשרית. אני מתביישת בה ובשחקנים ובמגישים. עלובי החיים! הבעלים של הערוץ צריך להקיא על עצמו. איזה הלם, המגישה של החדשות נראית ממש בהלם.. כאילו הלוו?! הבת אדם שחתה עם האורקה? הליוויתן המסוכן בעולם?!
פשוט, כשמסתכלים על החדשות האלו זה נראה כמו חדשות ממדינת חלם.
כשהמדינה שלנו והעם היושב בתוכה לא תפסיק להיות מורעלת מציניות כפי שמכתיבים שני ערוצים נחותים האוהבים דם.. המדינה והעם לא ייצאו מהצרות שלהם. שלנו.
כי כשכרישים קמים מקירבך.. ומלהיטים את הרוחות.. ומשסים אח ברעהו. מה יקרה? הליוויתנים יאכלו אותנו! בטילים, בפצצות, באטומים, בכימייה, בעיוותי גוף. למה? כי היהירות והגרידיות של כמה מניאקים מתוכנו לא עומדת להם, משתלטת עליהם. אנחנו נהיה אוכל ללוייתנים, אל תגידו לא אמרתי.
זריית אש בעם ליבוי השנאה, טיפוח תרבות הלעג - כל אלה אין להם ולא כלום עם סאטירה ו או עם אומנות! ושלא יעבדו עלינו...!
כאן בסרטון הזה לא מראים אבל אתמול ממש אתמוך מאמנת הליווייתנים המסוכנים פשוט נטרפה על ידם. הקהל? הקהל מחא כפיים! זה בידור? זו פרנסה? בן אדם מסכן את עצמו מול כל העולם, זו תרבות? מה זה החארה הזה?! איך התרגלנו לצרוך תרבות כזו? מי לימד אותנו? מי אחראי על התכנים בערוצים המסחריים, מי אחראי לכך שההמון אוהב דם? מי אחראי לשמר אותנו כך?
אולי, אבל רק אולי אם היינו רואים כל היום רק נשיונל ג'יאוגרפיק, מאזינים לשוברט ולומדים פיסיקה גרעינית וספרות יהודית אולי..אולי התרבות שהייתה מתעצבת לא הייתה מעלה קורבן אנשים תמימים שהולכים אשר הולכים שבי אחר ניצוצות התהילה.
עורך התוכניות בערוצים ,10 2, ובכל העולם..כמה כוח יש להם.. ואנחנו? אנחנו העם? היושב בציון או בניו ג'רזי - טיפשים כל כך.
וטיפשות איך לומר...מסוכנת ומסכנת חיים!
מה מנסה התקשורת לומר לנו? שאנחנו עדיין נותרנו חיות טרף בלתי ניתנות לריסון צמאות דם? למה לשתף פעולה עם זה? למה?
אולי יש מקום לשלם את האגרה בסבבה..כדי שלא ישאו את שם השם לשווא, כדי שלא יסתלבטו עלינו בבוז וישתינו עלינו נאמר "הו מה טוב הגשם"
והקהל?, הקהל מחא כפיים לבחורה שהעבודה שלה הייתה לסכן את החיים שלה מדי יום. קהל? אנשים מטומטמים!אבל התקשורת דחפה אותם בשטיפת מוח לצרוך תרבות כזו שבני אדם הם קורבן קל וזניח כדי שבני אדם אחרים יצחקו ירגישו בעע בבטן! ומי מרוויח מזה? זאת השאלה שתשאלו את עצמכם - שניים שלושה אנשי עסקים שנדמה להם שאתם אוכל לליוויתנים!
|
תגובות (7)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
מזעזע , אל תעצבי יקירתי אל מול הרשע , עולם כמנהגו נוהג
וואו כמה את כועסת אורורה
וכמה את צודקת
*
אורורה
דברים כדורבנות
שולחת לך מסר אישי
זהו יצר האדם .. רע מנעוריו... לא מהיום . ראי את ההיסטוריה היוונית עם תחרויות שנערכו בפודיום, ראי את סיפורי התנך בכל האנושות משחר נעורנו דם ודם הם המתניעים של החיים ואנחנו טומנים ראשני בחול.
אהבתי
מסכים
לתקשורת יש דרך אנוכית ומאוד אכזרית לספק "בידור" לעם
המקרה פה הוא אכן סיפור קלאסי, ואכן לצערנו יש רבים וגרועים ממנו
אך מי פה אשם? האם זה רק התקשורת?
לי יותר נראה שצריך שנים לטנגו הזה....
אם אחוזי הרייטינג לא היו גבוהים כשצרות של אחרים משודרים אז כל מערכות התקשורת היו משנים כבר פאזה...
סיפור קשה
לחם ושעשועים להמונים...
)-: