0

ארץ הפלאות - "!YES"

24 תגובות   יום חמישי, 11/3/10, 12:38

אתמול חזרתי מארץ הפלאות.

הייתה חוויה מדהימה. אין לי מילה אחרת. נהניתי כל כך!

סט הצילומים היה בנתניה  - סגרו רחובון קטן, קרוב יחסית לים (ככר העצמאות). בדיעבד שיבשו את התנועה בכל האיזור...

יום העבודה התחיל ב 05:30 ב"איפור" ומיד לאחר מכן ב"הלבשה". ארוחה קלה (סנדוויץ' בולגרית עם פסטו ורוקט יאמי!) וקדימה לסט!

ראשית הבמאי - שחר סגל- חילק את התפקידים של השחקנים - ה"ביטים" (small bit). לי הוא נתן לי תפקיד כזה שלדעתי ברוב הצילומים הייתי בלב ההתרחשות הפילמאית – חכו שתראו את הפרסומת הבאה של YES !

הכל מעניין על הסט, הכל! לכל אחד יש תפקיד וכל תפקיד מעניין. המאפרות ש"לכלכו" את השחקנים והניצבים ששיחקו תפקיד של לוחמים; המלבישות שתיקנו תוך כדי הצילומים את התלבושות (לוחמים רומאים ולוחמים ממלוקים – בבקשה אל תשאלו איך זה מסתדר היסטורית – זה לא!) סטאנט-מן שהביאו במיוחד מרומניה מתכננים כל מהלך (קרב!) מראש; צלמים עם ראיה על חושית שיודעים איך הסצינה "תראה"; על כולם מנצח עוזר הבמאי (שבתאי) ומושך בחוטים (בין סיגריה לסיגריה) הבמאי שחר סגל.

אני יכול להמשיך ולתאר לכם לנצח ובפרטי פרטים - זה היה מעניין ברמות שאי אפשר לתאר!

[כולם שואלים אותי אם היו שם חתיכות. הסתובבו שם "נערות מים" שדאגו שלא נתייבש בשמש הנתנייתית. היתה שם מלאכית מים ג'ינג'ית יפיפיה – רעות, עם שיער בצבע שמעצב שיער יהרוג עבורו ופנים שמזכירות את נערה עם עגיל פנינה!]

עבורי זאת היתה חוויה נפלאה, מדהימה, ממש התגשמות חלום שלא ידעתי שחלמתי.

חברי יודעים שכשעוד הייתי בצבא רציתי ללמוד משחק, אך אחד החברה שחזר למילואים לבסיס שכנע אותי שלא כדאי לי ("לומדים 3 שנים ואחר כך הולכים להיות מלצר בטיילת"). הפרסומות בהן השתתפתי השבוע היו הכי קרוב שאפשר לדבר האמיתי – במיוחד הפרסומת ל"יס".


אלף אלפי תודות לאביב, כרמל ושירלי, מסוכנות לבנה חכים, שנתנו לי את ההזדמנות הזאת.

דרג את התוכן: