0
השבוע ראיתי שבאוניברסיטת מישיגן יש פרויקט שאוסף חרקים והם קיבלו 200 אלף דולר לבנות להם מדפים חדשים ועבור 4 סטודנטים שיעבדו בפרויקט . אפילו הפרופסור שאחראי על הפרויקט היה מופתע.
האבטלה בקליפורניה הכי גבוה ועומדת על 20%+ ויש מספר כיסים בקליפורניה ששעור האבטלה גבוהה הרבה יותר.מה מפתיע ? קליפורניה היתה המדינה עם שעור האבטלה הכי נמוך למה השתנו התנאים ? מיסים על עשירים וחברות קטנות וגדולות מבריחות היזמים , עשירים עוזבים ונכנסים מבוטלים למה ? מפני שקליפורניה נותנת את הטבות אבטלה הכי טובות בארה"ב.
מחר אירוע כלכלי שיכול להניע את השוק מריצת הבוליש וזו מדידה של מכירות בחנויות - נראה כמה אנחנו קונים . אירוע נוסף בטחון צרכנים סקר שנעשה בין מספר קבוע של צרכנים שמביעים את דעתם (סנטימנט) כמה הכלכלה השתפרה בכל המובנים .
מספר הבנקים שנסגרו עד עכשו מתחילת השנה 27 ושנה שעברה 140 .
סין האינפלציה עולה , ייתכן ויעלו את הריבית מוקדם ממה שתכננו , אובאמה כבר התלונן היום שהגיע הזמן שהממשלה הסינים תתן למטבע יואן להסחר בכוחות עצמו.
אזרחי יוון ממשיכים להפגין .
סנימנט בשוק יחס אופציות פוט לאופציות קול 0.93 חששות משקיעים הכינו את עצמם למחר .
טכנית השווקים בוליש .
סיכום : השווקים במגמת בוליש , נסחור עם המגמה ונהיה מוכנים לכל שינוי.
מסכים ירוקים
נאוה אלגר |