| מתי זה היה? לפני שנה וחצי בערך כשחנכו את גשר המיתרים וחנקו את הרקדניות ברעלות ובחיג'אזים כדי שלא לפגוע ברגשות הדתיים?
הרבה רעש וצילצולים היו אז. ממש כפי שיש עכשיו סביב קווי המהדרין. ובצדק וטוב שיש.
אבל מה עם כל מה שקורה ולא מתוקשר?
בשקט בשקט, בלי ששמתי לב, צמחה לי בבית אוביקטית מינית והיא אפילו עוד לא בת 11. היום, לשמחתה, היא מפסידה יום לימודים וכל זאת בזכות ליגת הכדורעף, או כדור יד או השד יודע מה שמתקיימת היום (גם זה כנראה קורה בשקט בשקט...). האוביקטית היא חברה בנבחרת התעמלות קרקע שנבחרה להופיע בין המשחקים.
ההתרגשות רבה: בנות הנבחרת מתכוננות כבר שבועות ארוכים למאורע, יהיו מצלמות טלביזיה, היום הן יזכו ללבוש את בגד ההתעמלות היפה שנרכש במיוחד עבר ההופעה וכאמור, כל יתר האובקטיות והאוביקטים חבריה לכיתה חובשים היום את ספסל הלימודים, ואילו היא (ננה בננה...) לא!
אז מה עניין אוביקט מיני לכאן? זהו, שגם לי לא ברור. אבל פתאום, בחזרה הגנרלית שנערכה לפני כמה ימים, חולקו חולצות לבנות מכסות טפח כתפיים. יען כי לא ראוי שתשזפנה עיני זרים בכתפי הילדות! חלקן בכיתה ג' בלבד! אבל כתף היא כתף היא כתף!
ובא לציון כיסוי.
לא נכון יותר שאותם אלה שמעזים לחשוב שהבת שלי וחברותיה הן אוביקטים מיניים יעטו על עצמם כיסויי עיניים? או בכלל ילכו לקבל טיפול מסוג כלשהו?!
|