לרדוף אחרי קווין סמית'

24 תגובות   יום שלישי, 16/3/10, 11:15

אני בחופש, אחרי הצילומים ומכריחה את עצמי לא לחשוב עליו עכשיו.

מי שבכל זאת נמצא במחשבותיי הוא אחד הבמאים שאני הכי אוהבת. קווין סמית. וזה למה?

כי הוא ההצהרת כוונות האמיתית שלי בסרטים.

הוא עושה סרטים שכיף לראות, מצחיק לראות ומרגש לראות. הוא לא מזיין את השכל יותר, ולא מתפלצן עם שוטי סיקוונס (שסצינה שלמה מועברת בשוט אחד) וגם אם הוא מרבה בגימיקים, זה בכייף.

הוא מדבר על קולנוע, אהבה,סמים, קומיקס, מין, וגברים ונשים. לא מתיימר להיות קולנוען דגול ולא כלום,

מתצנע וקורא לעצמו בימאי חובבן.

ובעיקר כיף לראות אותו.

אני הכי אהבתי את מול ראטס שלו (עכברי הקניון) אבל התרגשתי מאוד מאוד מלרדוף אחרי איימי, קלרס היה אחת מההשראות לסרט האחרון שלי, ואני מודה שלמרות שאף אחד לא אהב את ג'רזי גירל אני אהבתי מאוד, אבל יש מצב שזה בגלל השריטת אבא-בת שלי.

ג'רזי גירל היה מעט שונה מכל סרטיו הקודמים, והביא אותי לידי דמעות לא פעם אחת, הילדה שהם ליהקו שתשחק את בתם של ג'ניפר לופז ובן אפלק, הייתה דומה כלכך לג'יי לו, שזה הדהים אותי מה גם שבתור ילדה בת 6 היא שיחקה באופן מופלא.

קווין פונה לקהל צעיר, למרות שיצא לי לראות לא מעט אנשים מעל גיל 60 שעטו לראות את סרטו האחרון "זאק ומירי עושים פורנו".

והחליט שאם הקהל הצעיר הוא מי שאוהב אותו הוא צריך לדבר בשפה שלנו, ב"יו טיוב".

לפני כארבע שנים בחורה אנונימית מרמלה שבארצנו הקטנה וחברתה עשו קליפ ליפסינג לשיר HEY של הפיקסיז (מישהו מתנדב לקנות לי כרטיס אגב?)שעבר את אחוזי הצפיות ביו טיוב ושבר שיא בתור הסרטון הישראלי הכי נצפה, בזמנו. קווין כלכך התלהב שעשה לבנות מחווה בחזרה, בהנחה שזה סוג התכנים שצופי יו טיוב אוהבים.....

כעת, מייזל (אותה בחורה אנונימית מרמלה) וחברתה עדי , וחבריהן (שחלקם נמנים גם בין חבריי ואף הצלם הדגול שלי) יצאו בסרטון המבקש מקווין לבוא לארץ ולעשות את מופע הסטנד אפ שלו גם אצלינו.

ולמה אני מתלהבת כלכך? כי הסרטון הקצר, בן 6 דקות ו22 שניות, עשוי בדיוק מאותם חומרים שקווין עושה. כיף, אהבה גדולה לקולנוע, ושימוש מוצלח בשפה הקולנועית ליצירת סרטון משעשע ביותר. תענוג באמת.

ולמה בכלל כתבתי על קווין? כי הוא אחת הסיבות שאני עושה את זה בכלל, אני רוצה ליצור כיף, וקווין הוא השראה, לא מעניין אותי שיגידו שעשיתי יצירת מופת, אני רוצה לגעת, לרגש להצחיק ולבדר וכמו ששר רובי וויליאמס היקר: LET ME ENTERTAIN YOU

אז להנאתכם.. וכל מה שנותר לי לעשות זה להפציר בכם לעשות מרתון קווין סמי'ת ולכתוב לי מה הסרט שלו האהוב עליכם.

 

אה כן KEVIN SMITH COME TO ISRAEL

 

להצטרפות לקבוצה להבאת קווין ארצה: http://www.facebook.com/search/?q=kevin+smith&init=quick#!/group.php?gid=380591626413&ref=ss
דרג את התוכן: