כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';
    0

    פרויקטים חדשים מבית הדיה

    0 תגובות   יום שלישי, 23/3/10, 08:36

    חברת הדיה המתמחה בפרסום בנקודות המכירה מעלה לקראת חג הפסח והאביב עשרות קמפיינים חדשים בתחומים שונים ובפריסה ארצית.

    כל זאת מתוך רצון משותף של הספקים והרשתות לספק ללקוחות חווית קניה באווירה חגיגית. 

     

    חגיגת האביב ברשת סופר פארם

    חגיגת האביב ברשת הסופר פארם משלבת אלמנטים חדשניים ומרהיבים היוצרים חווית אביב שמחה ומרגשת במרחב החנות.אלמנט מרכזי אשר בנוי  בתלת מימד ומורכב ממוביילים של פרפרים אשר הוצבו במרכז מחלקת הקוסמטיקה.

    כמו כן גם שולבו מדבקות רצפה וחלון עם אלמנטים צבעוניים של פרפרים ופרחים באווירה אביבית וחגיגית 

     

    שופרסל – חגיגות פסח 2010

    לרגל חג הפסח יצאה רשת שופרסל בקמפיין חגיגי בכל סניפי הרשת באמצעות הדיה החגיגה אופיינה ביצירת אווירת חג שמחה ע"י מכלול  אלמנטים  אשר יצרו נראות בולטת ומרשימה המאפיינים את החג.

    במסגרת הקמפיין הוצבו בכניסה לסניפים שערים גדולים ומרשימים, שלטי אווירה, מוביילים צבעוניים ודגלי צד הנושאים את המסר הפרסומי של שופרסל ומאחלים חג שמח ללקוחות הרשת. 

     

    חגיגות שמחת החלב 2010

    מועצת החלב משיקה השנה את "שביל החלב הישראלי".

    לרגל חגיגות שמחת החלב לציון עונת שיא בייצור החלב. 

    החגיגות המתקיימות זו השנה השישית יוצרות התרגשות מיוחדת מצפון ועד דרום בכל המחלבות, הרפתות והדירים אשר מזמינים את המשפחות והמטיילים לחגוג יחד עימם וליהנות משלל פעילויות לילדים ולמבוגרים. 

    השנה החגיגות נכנסות גם לנקודת המכירה בחשיפה חסרת תקדים בקמפיין חזותי יוצא דופן מבית הדיה.

    הקמפיין כולל  מיתוג מלא של כל  המרחב בקטגוריית מוצרי החלב, ומשלב בתוכו עיצוב מרשים צבעוני ובולט. 

    הקמפיין משלב אלמנטים היוצרים מיתוג מרשים ומלא שמחת חיים למעטפת המקררים בקטגורית החלב, כמו כן הדרים, ופרסום רצפה, היוצרים חשיפה חסרת תקדים לקטגוריה.

    הפרויקט בוצע בכל סניפי רשת שופרסל בפריסה ארצית.

    קריסטל משיקה מכונת כביסה חדשה!  

    לרגל השקת מכונת הכביסה חדשנית "גרין ליין" מבית קריסטל ביצעה הדיה מסחור חזותי במגוון חנויות חשמל בפריסה ארצית.

    ההקפדה של "הדיה" על היצירתיות והחדשנות יצרה בידול בתוך חנויות הרשת למוצר וכבר בכניסה לחנות נחשפו המבקרים למדבקות הרצפה הייחודיות שכיוונו היישר למקום תצוגת המכונה, גב המכונה מותג בשילוט הקפי, המציג מפרט טכני ויתרונות המכונה.

    בברכת חג שמח וכשר

    נשמח להיות לצידכם בפרוייקטים הבאים

    שירלי בן מרדכי

    מנכ"ל הדיה 

     

    לבלוג של עופר גל יו"ר קבוצת הדיה - לחץ כאן
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      שירלי בן מרדכי
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין