0
נערים
נ. : חיים, אני סיפור הצלחה שלך! חיזקתי את כוח רצון שלי. קיבלתי תחושת כיוון ואנרגיה להצלחה. שיפרתי את יכולות הריכוז וההקשבה. נפטרתי מכמות של ציונים שלילים. התקבלתי למסלול הלימודים שרציתי. עליתי לקבוצת הבוגרים בכדורגל.
מ.: גיליתי שיש עוד כוחות שאני יכול להשתמש בהם. חיזקתי את כוח הרצון. ראיתי שיש תמיד דרכים להצליח. הפסקתי להתפרץ בכיתה והתחלתי לכבד יותר את המורה והתלמידים. התחלתי להפעיל הרבה יותר את החשיבה שלי. קיבלתי ציונים טובים יותר ומחמאות על התקדמותי מהמורות. ממוצע הציונים הנוכחי שלי הוא 88!
א.: למדתי לא לוותר לעצמי. לא להתעצל ולהמשיך, מצליחים בזכות כוח הרצון. לקחתי אחריות על הצלחתי. שיפרתי את יכולות הריכוז וההקשבה שלי. התחלתי לשתף פעולה בלימודים עם תלמידים אחרים ועם המורות. שיפרתי ציונים. לקחתי אחריות לשפר את ההתנהגות שלי והצלחתי לעלות בזה שלב. אני מאמין שכל מה שאני רוצה אני יכול להצליח! אתה מתנה.
הורים ואנשי חינוך
נורית אמא של ר. :אין מילים מספיק ראויות להסביר את העבודה שעשית עם בני במהלך כל השנה. כל שעשית היה באהבה ובמקצועיות לאין ערוך. בסוף השנה החזרת לי ילד שמח, לומד, משתתף ולוקח חלק פעיל בכיתה. חברים מתעניינים בו ואפילו משחק בהפסקות. מערכת היחסים ביניכם מלאת כבוד והוא יותר קשוב לצרכי החברה. פחדתי שתתייאש, אך אתה לא ויתרת, התמקדת בחשיבה איך לקדם ולעזור. תודה ענקית! אני מלאת הערכה לנחישות ולמקצועיות שלך.
הילית אמא של א.: תודה והערכה עמוקה לתרומתך הרבה. בזכות גישתך הישירה "בגובה העיניים", הקלילות וההומור, הגמישות, הפתיחות, היצירתיות, יכולתך לראות לליבו, איילון הגיע להישגים טובים. הוא שאב כוח ועידוד רב להמשיך להתאמץ ולהשתפר. השפעתך המיטיבה ניכרת גם ברוגע הפנימי שלו, שזה ערך מוסף גדול מאד לנו במשפחה. כיום הוא פנוי יותר רגשית ללימודים.
מנהלת בית ספר מכלל, אורית איתיאל: הבאת משב רוח מרענן, בחשיבתך ובאמונתך ללא סייג בילדים. תמכת רבות בצוות, בר. ובמשפחתו ושימשת מודל לרבים. פעולתך מתוך אהבה ותחושת חשיבות ערכית, תרמה משמעותית להצלחה בקידומו של רון.
רונית יועצת ביה"ס ארזים: במהלך שנת הלימודים במסגרת התוכנית למניעת נשירה ולקידום בני נוער בביה"ס ברמה הלימודית והרגשית נמצא חיים סיטון-מאמן אישי- בקשר עם 8 תלמידים משכבות ז'-ט'. חיים יצר קשר אישי עם כל התלמידים,הם חשים מחויבים לקשר, למשימות וליעדים שהם קובעים ולוקחים על עצמם. בעזרת חיים הם יוצרים יעדים נוספים שמביאים לפריצת דרך אצלם.התלמידים שחשו בשוליים הופכים בהדרגה להיות תורמים בכתה ובחברת התלמידים. אנו מבקשים המשך פרויקט זה ואף הרחבתו בשנת הלימודים הבאה ע"מ לתת מענה חשוב זה לקידום התלמידים ובכך לשפר את תפקודם הלימוד והאישי בהווה ובעתיד. תודה שקראת! אשמח לתגובות.אם הנושא מעורר עיניין, שאלות, רצון להתנסות ולבחון אפשרות, אשמח להשתמעבטל: 077-5544266 חיים סיטון, מאמן אישי להצלחה. מוסמך בית הספר הגבוה למאמנים קואצמי, חבר בלשכת המאמנים בישראל. |