כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    אי אפשר לחמוק

    פוסטים אחרונים

    מרמה והתחזות באינטרנט

    2 תגובות   יום שני, 29/3/10, 01:36

    הכתבה הבאה הינה תחילתו של תהליך גילוי כיצד האינטרנט הינו מקום שאינו בטוח כל כך ועד כמה ניתן לעלות על עקבותינו בקלות, לו אך ניסינו לזייף.
    פסיקת בית המשפט הליון מהיום (בייניש) מהיום לגבי הטוקבקיסטים, עדיין איננה נותנת בידי האנונימיים את היכולת לעמוד לעד מאחורי אלמוניותם.
    ההתעסקות בחשיפת התחזויות עד כדי מרמה, גניבת דעת וכולי, שלא לדבר על פלילים של ממש, תזכה תמיד למענה הולם. הכל שאלה של מאמץ, דבקות ורצון להוציא את האמת לאור. השקר עצמו, מתברר, אינו יכול ללכת רחוק מדי, אפילו שהאינטרנט נותנת את התחושה כי הכל ניתן.

     

    קראו כאן לשם ההתחלה! 

     

    בפוסט הבא - התחזויות לשם השגת מטרות לא בהירות, כאן בקפה ובשאר אתרי ההכרויות

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/3/10 14:48:

      צטט: מר טמבורין מאן 2010-03-29 01:41:59

      גם אם למטרות קידום עסקינן, יישר כוח

       

       

       

      לא בהכרח קידום, כי נושאים כאלו נעשים בצנעה ובשקט בלי רעש. הרעיון הוא פשוט להזהיר מעט מהיכולות הכמעט בלתי מוגבלות שהרשת מאפשרת לכל מיני אנשים לבנות זהויות ולעשות בהן שימוש לצרכים שונים, חלקם פליליים לחלוטין חלקם האחר ניצול.

        29/3/10 01:41:

      גם אם למטרות קידום עסקינן, יישר כוח

       

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      חור המנעול
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין