| מכתב
אומרים שהחלום נרקם בזמן השינה והמציאות מתהווה בשעות הערות...
***************** לעיתים אתה מתעורר בבוקר והעוצמה של החלום מאמש מכה בך בפנים כמו סופת ברקים אתה שוטף פנים והלמות הלב דועכות לאיטן ורק אחרי דקות מספר חוזרות לקצב הרגיל ואתה חוזר לשגרה הקבועה והחלום נשאר כזיכרון ישן מלפני שנים.
לעיתים אתה מקיץ עם שחר פותח את העניים באופטימיות זהירה ומנסה לשחזר את הרפתקאות הלילה שעבר, אבל לא מוצא כלום ,רק ריק, כאילו נמחק לך הזיכרון. כמו מחק שמעלים את המילים הכתובות בעפרון. ואתה שוטף פנים ומתחיל את היום ויוצא לעבודה שוקע בשגרה.
יש מעט מאוד ימים בחיים שאתה מתעורר ומרגיש כאילו בעצם אתה עוד חולם, מרחף במציאות דמיונית ואוטופית, מטייל במרחבים אינסופיים של אושר ולצדך ישנה אחת שכל מבט בעיניה מעיף אותך לרקיע אחר.
המגע שלה כל כך אמיתי כן וממכר שבכל רגע שהיא מרפה ממך אתה צונח למטה בחזרה. היא זרה אך הריח שלה כל כך מוכר מסמא את גופך מהתל בו. לרגע אחד אתה מרגיש שאתם הופכים לאחד, מחוברים כמו עץ לאדמה כמו הירח לחמה. צמודים בגורלות משותפים,משפיעים זו על זה מרחפים כמו מלאכים בחלל , ואתה כל כך מלא באושר בלתי מוסבר מתפלל שלא יגמר לעולם.
ואז לפתע היא מחליקה מידך ומועדת ולשבריר שנייה ,עד שאתה שוב אוחז בידה, אתה מרגיש בדידות תהומית הכי לבד בעולם. כמו תינוק היוצא מרחם אימו ואחרי כל החום והטוב הפנימי ומתעורר לעולם קר ולא מוכר. ככה בדיוק אתה מרגיש וכל זאת בשבריר של שנייה ברגע אחד, שכאילו כל הטוב שבעולם פתאום נעלם.
אז אתה מבין שזה אחד מרגעי הקסם אחד הרגעים שאתה מפנים שלעולם כבר לא תרצה להיות בלעדיה כי מצאת את מה שחיפשת בחלומותיך הוורודים ביותר.
************************************************************
ואז אני מקיץ מהחלום מעליי רק תקרה אפורה שמחליפה את השמיים הכחולים ושוב הריקנות הזו לופתת אותי בחיבוק שמקפיא לי את הלב. ואז תוך כדי שינה, היא מניחה עלי יד ענוגה. אני מסיט את מבטי ורואה את המלאך הזה ישן ממש לידי ופתאום השמש בחלון מאירה והלב שלי מקבל מכה אדירה כמו רגליים קפואות ברגע שפוגשות את המים במקלחת הלוהטת ואני מנשק אותה נשיקה ארוכה על הלחי והיא מחייכת אלי תוך כדי יקיצה ולא ממש מבינה את החיוך שמרוח לי על הפנים.
אז אני אומר לה: " בוקר טוב ותודה על הכול" היא שואלת: "על מה?" "תודה שהפכת לי את המציאות לחלום!" "תודה ששינית לי את הלילה ליום" "תודה שהערת אותי בלי לנפץ את החלום." ***** |
תגובות (6)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
שמע גילי,
התלבטתי. אבל אם ג'וד אומרת וואו אז מי אני שאוותר על כוכב
וואוו!
:)
הממממ... אני מריח פה אהבה באוויר... ושולח גם גמר חתימה טובה ושנה מצוציינת
אין לי מילים
נהנתי לקרוא
תודה
גילי
אני מתרגשת
איזה מקסים
אני כל כך מאושרת בשבילך.
אוהבת, תעלומה
- - - - - - - - - - - - - - - - -
וכמובן כוכב בדרך אליך...