כותרות TheMarker >>
    page id : 9

    ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café

    כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.

    ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.

    אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי

    עסקים ישראל - קוריאה

    בלוג זה מהווה מקום מפגש לאנשי עסקים ישראלים הפועלים בקוריאה ולאילו המעוניינים להכיר את פוטנציאל השוק, הייחודיות שלו ולהכנס לפעילות עסקית. קוריאה הנה מדינת היי-טק צומחת וכלכלה מובילה בעולם אך מספר הישראלים הפועלים בה עדין מואט יחסית. בפעילותי העסקית בקוריאה אשמח למנף את מערך הקשרים שיצרתי בשהותי כאן בשנים האחרונות ולקדם פעילויות עסקיות, שת\"פ טכנולוגי וקידום השקעות בסיוע פלטפורמה זו.

    מודי'ס מעלה את דירוג האשראי של קוריאה ל-A1

    1 תגובות   יום חמישי, 15/4/10, 13:14
    חברת דירוג האשראי, מודי'ס, העלתה את דירוג האשראי של דרום קוריאה קוריאה מ-A2 ל-A1. זאת בעקבות ההתמדה היוצאת הדופן של דרום קוריאה ביציאה מהמיתון העולמי והצלחתה של הממשלה המקומית בריסון חובות המדינה. מודי'ס הוסיפו כי צפי הצמיחה הכלכלית של דרום קוריאה איתן עקב מדיניות מוצלחת של הממשלה בתמיכה בצמיחה ולמרות חששות בנושא עימותים אפשריים עם צפון קוריאה. מדיניות זו התמודדה בהצלחה בין השאר עם נושא איתנות המערכת הבנקאית ותלותה במט"ח ומימון חוץ. חוב הממשלה הקוריאנית נשאר מתון יחסית בתקופת המשבר.קוריאה ייצרה צמיחה של 0.2% ב-2009 וצפויה לצמוח בקצב מרשים של 5% בשנת 2010, כאשר הבנק המרכזי של קוריאה הכריז על צמיחה צפויה של 5.2%.

    ישראל רואה בדרום קוריאה מדינת יעד לייצוא אך אנשי העסקים הישראלים עדין לא "פיצחו" את "הגנום העסקי" הקוריאני. קוריאה היא דוגמא נדירה ומעניינת של מדינת היי-טק, עם חברות ענק ואהדה רבה לישראל אשר ישראלים עדין לא פועלים בה באופן מאסיבי. 

    משרד התמ"ת החל פעילות של בדיקת התכנות הדדית עם שותפיו הקוריאנים לקראת אפשרות כניסה למו"נ על הסכם אס"ח. במהלך חודש יוני צפוי שר התמ"ת, מר בנימין (פואד) בין אליעזר, לבקר בסיאול יחד עם משלחת אנשי עסקים בכירה על מנת לחזק את יחסי הסחר בין המדינות.

    מיקוד במטרה והתמדה הן ללא ספק מהחוזקות של קוריאה, על כך ארחיב בפוסט הבא.

    אלון שלזינגר

    נספח כלכלי

    סיאול

    קוריאה 

     

    דרג את התוכן:
    addthis

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        15/4/10 16:50:


      דווקא אנחנו חזקים בפיצוח הגנום. יש לנו את זוכת פרס נובל בכימיה שכבר פיצחה את הריבוזום חיוך

      בהצלחה עם המשלחת.

       

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      אלון שלזינגר
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין